Hangi 9060xt modeli alınmalı

20yi çok aşmak istemiyorum aşarsam gider nitro+ alırım ama zorunda kalmazsam o modeli almam

Bu linklerdeki kartlardan birini almayı düşünüyorum sıcaklık konusuda üzmeyecek kart hangisi kullanan arkadaşlar hangi model ve kaç dereceler aldığnı söylerse yardımcı olmuş olursunuz
Asus prime 9060 xt aralarındaki en mantıklı olanı bana göre diğerleri çoğunlukla dual fan ve giriş segment olanlar
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

20yi çok aşmak istemiyorum aşarsam gider nitro+ alırım ama zorunda kalmazsam o modeli almam
hemde bence bi yeni driverı beklemelisiniz

Asus prime 9060 xt aralarındaki en mantıklı olanı bana göre diğerleri çoğunlukla dual fan ve giriş segment olanlar

Yeni driver da ne oluyor ki anlamdım ve eskisinde ne sorun var

Kanka Gaming gende peşin fiyata taksit yok

hocam sorun var demedim 9070 xt de mesela yeni driver gelince ham güçte bi tık daha güçlü oldu 5070 ti dan driver gelmeden önce 5070 ti ham güçte biraz daha iyidi ondan dolayı dedim genede tercih sizin

kanka belirtemdinki taksitle alacam diye :)

Kanka Gaming gende peşin fiyata taksit yok

hocam sorun var demedim 9070 xt de mesela yeni driver gelince ham güçte bi tık daha güçlü oldu 5070 ti dan driver gelmeden önce 5070 ti ham güçte biraz daha iyidi ondan dolayı dedim genede tercih sizin
Alıp yeni güncelleme geldiğinde de aynı şey olucak bekleyip aldığımda da

kanka belirtemdinki taksitle alacam diye :)
Amazonda varmış sıkıntı yok

N11e güvenmiyorum

Alıp yeni güncelleme geldiğinde de aynı şey olucak bekleyip aldığımda da

Amazonda varmış sıkıntı yok

N11e güvenmiyorum
n11 e neden güvenmiyorsunuz bi sebebi varsa banada söyler misiniz ilerde yapacağım alışverişlerde geri bildirimin işime yarayabilir

Saphire alınır sadece soğutmasıda üzmez. Diğerleri 19k civarı zaten.5060ti var o fiyatlara nerdeyse.

Saphire alınır sadece soğutmasıda üzmez. Diğerleri 19k civarı zaten.5060ti var o fiyatlara nerdeyse.
85 90 derece hotspot var

İnno3d almak istemiyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,163,285
Üyeler
184,763
Son üye
murattatoglu