❌İndirim Bitti! (Türkiye'ye Satış Durduruldu !) EPOMAKER DynaTab 75X 32 Dolar

Arkadaşlar şunu tekrarlıyım:
Epomaker balonu patlamıştır arkadaşlar zaten redditte epomakeri gömüyorlardı bu da tam oldu. Şu gümrük olayı 30. günde de sonuç vermezse toplu propaganda yapalım mal zaten dandik bişey. Onlar da zarara girsin biraz.

Redditte falan bunları biraz aşağılayalım satışları düşebilir.
Valla ben varım

Epomaker balonu patlamıştır arkadaşlar zaten redditte epomakeri gömüyorlardı bu da tam oldu. Şu gümrük olayı 30. günde de sonuç vermezse toplu propaganda yapalım mal zaten dandik bişey. Onlar da zarara girsin biraz.

Direk cimerden gümrüğü şikayet edemiyor muyuz ya ?

benim klavye bugün geldi, sipariş ten sonra fiyatı 10-15 dolar göstermelerini ve YunExpress ile göndermelerini istemiştim geri dönüş maili attılar tamamdır diye fiyatı 15 kargoyu YunExpress den vericeğiz dediler bugün aras tan ürünü teslim aldım 26 sında vermiştim geçen ayın 15-16 günde elime geçti vergi çıkmadı yanwen ile geldi ve ürünün içinde veya üstünde fatura gözükmüyor yani gümrükten neye göre geçti fikrim yok, herhangi bir vergi çıkmadı.

Aynen öyle sorumlu olsalar şuan yunexpressi baskılıyor olurlardı.

Aga kitlemişler desene
he valla la bide enter tusu gözükmüyor dikkatli bakılmayınca
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Aga kitlemişler desene
yok bidaha baktım salakların üretim sorunu led yanıyo ama o kadar uzakki enter ısıgını yakıcak ısık gelmiyor

1752361343682.webp

h.o adskasd

Aga kitlemişler desene
1752361378223.webp

enter tusu burdada yanmıyomus la kömldsadas

Son düzenleme:
Şu ekran tam bir batarya canavarı insanlar ekranı var diye alıyor sonra ekranı kapatıyorlar :D

Geri