ekran kartı 01010
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 430
Bu nasi bir mantık laAMD almak için arada en az bi 5k olması lazım.
Bu nasi bir mantık laAMD almak için arada en az bi 5k olması lazım.
bi işe yaramayan dlss4 müDLSS 4 var kapı gibi yetmez mi
fsr 4 var yetmez vram dede sıkıntı yaşatınca görürüz 3070iDLSS 4 var kapı gibi yetmez mi
6700 XT FSR 4 desteklemiyor ki. 3 destekliyor en fazla o da bok gibi.fsr 4 var yetmez vram dede sıkıntı yaşatınca görürüz 3070i
Reis öncelikle kesinlikle 3070 alınmaz çünkü 8gb kart 4 bir yanda bağırıyorlar 8gb almayın diye 2 3 yıl sonra işi bitecek 8gb nın ikinci olarak model farkı çok yüksek biri en tepe AMD modeli biri yerlerde sürünen cayır cayır yanan bir model. Ek olarak o dlss 4 te 8gb nın yarattığı sorunları kapatamaz sadece lafta kalır o dlss4Güncelleme:7500 e düşürdüm pazarlıkla
Olmayan mantıkla bir şey yapamzsın 8gb VRAM in 12 ye eşit olduğu nerde görülmüş6700 XT FSR 4 desteklemiyor ki. 3 destekliyor en fazla o da bok gibi.
VRAM optimizasyonu da kötü, AMD'nin 12 GB VRAM'ı NVIDIA'nın 8 GB'ına eşit.
Karşılaştırma videolarını izle, NVIDIA bayağı daha az VRAM kullanıyor.Reis öncelikle kesinlikle 3070 alınmaz çünkü 8gb kart 4 bir yanda bağırıyorlar 8gb almayın diye 2 3 yıl sonra işi bitecek 8gb nın ikinci olarak model farkı çok yüksek biri en tepe AMD modeli biri yerlerde sürünen cayır cayır yanan bir model. Ek olarak o dlss 4 te 8gb nın yarattığı sorunları kapatamaz sadece lafta kalır o dlss4
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Olmayan mantıkla bir şey yapamzsın 8gb VRAM in 12 ye eşit olduğu nerde görülmüş![]()
Baya dediği 500mb taş çatladın 1gbKarşılaştırma videolarını izle, NVIDIA bayağı daha az VRAM kullanıyor.
aynen kanka o dediğin max 1gb oynatır arada 4gb lık bir fark olmaz ayrıca fsr 3 bahsettiğin kadar kötü değil ve 3070 dlss 3.5 destekliyor 4 desteklemiyor6700 XT FSR 4 desteklemiyor ki. 3 destekliyor en fazla o da bok gibi.
VRAM optimizasyonu da kötü, AMD'nin 12 GB VRAM'ı NVIDIA'nın 8 GB'ına eşit.
FG/MFG hariç son sürüm DLSS destekliyor. 3.10 küsür filan olması lazım.aynen kanka o dediğin max 1gb oynatır arada 4gb lık bir fark olmaz ayrıca fsr 3 bahsettiğin kadar kötü değil ve 3070 dlss 3.5 destekliyor 4 desteklemiyor
ben göremedim dlss 4 desteklediğini kaynak atar mısınızFG/MFG hariç son sürüm DLSS destekliyor.