Öneri Rx6700xt vs Rtx3070 hangisi sizce

Güncelleme:7500 e düşürdüm pazarlıkla
Reis öncelikle kesinlikle 3070 alınmaz çünkü 8gb kart 4 bir yanda bağırıyorlar 8gb almayın diye 2 3 yıl sonra işi bitecek 8gb nın ikinci olarak model farkı çok yüksek biri en tepe AMD modeli biri yerlerde sürünen cayır cayır yanan bir model. Ek olarak o dlss 4 te 8gb nın yarattığı sorunları kapatamaz sadece lafta kalır o dlss4
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

6700 XT FSR 4 desteklemiyor ki. 3 destekliyor en fazla o da bok gibi.
VRAM optimizasyonu da kötü, AMD'nin 12 GB VRAM'ı NVIDIA'nın 8 GB'ına eşit.
Olmayan mantıkla bir şey yapamzsın 8gb VRAM in 12 ye eşit olduğu nerde görülmüş 🤣🤣🤣

Reis öncelikle kesinlikle 3070 alınmaz çünkü 8gb kart 4 bir yanda bağırıyorlar 8gb almayın diye 2 3 yıl sonra işi bitecek 8gb nın ikinci olarak model farkı çok yüksek biri en tepe AMD modeli biri yerlerde sürünen cayır cayır yanan bir model. Ek olarak o dlss 4 te 8gb nın yarattığı sorunları kapatamaz sadece lafta kalır o dlss4
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Olmayan mantıkla bir şey yapamzsın 8gb VRAM in 12 ye eşit olduğu nerde görülmüş 🤣🤣🤣
Karşılaştırma videolarını izle, NVIDIA bayağı daha az VRAM kullanıyor.

6700 XT FSR 4 desteklemiyor ki. 3 destekliyor en fazla o da bok gibi.
VRAM optimizasyonu da kötü, AMD'nin 12 GB VRAM'ı NVIDIA'nın 8 GB'ına eşit.
aynen kanka o dediğin max 1gb oynatır arada 4gb lık bir fark olmaz ayrıca fsr 3 bahsettiğin kadar kötü değil ve 3070 dlss 3.5 destekliyor 4 desteklemiyor

aynen kanka o dediğin max 1gb oynatır arada 4gb lık bir fark olmaz ayrıca fsr 3 bahsettiğin kadar kötü değil ve 3070 dlss 3.5 destekliyor 4 desteklemiyor
FG/MFG hariç son sürüm DLSS destekliyor. 3.10 küsür filan olması lazım.

Garantili Asus dual 6700xt 7k ya almıştım az daha indirisen al geç bu fiyata da alınır.

2k da oynayacaksan amd tarafı 1080p de 3070 alabilirsin 9k lara varmı bilmiyorum rx6800xt falan varsa 3070 yerine kesiklikle onu almalısın

her türlü 3070 daha mantıklı gözle görülür fps farkı var ama kullanım amacınıza göre değişir vram ihtiyacı olan oyun ve programlar kullanacaksanız 6700 xt tercih edilebilir duruyor fiyatını indirdiğiniz ürün 3070 mi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,159,118
Üyeler
184,109
Son üye
unitedadam
Geri