Türknet geçiş süreci++

hakanoper

80+
Reaksiyon skoru
4
Selam ben kendim bilinmeyen bir firmaya ait özel sağlayıcı kurdular buraya onların internetini kullanıyorum ama o sadece kendilerine özel ve TurkNet'e geçeceğim VDSL 85 Mbps destekliyor gözüküyor ama bizim evimizde Türk Telekom Superonline vb. hani o evlerde olan kutular var ya dairede onlardan bizde yok ve kablo geçiyor sokağımızdan ama yer altından kablo çekilmiş 2 3 sene önce gelmiş altyapı elektrik direğinde de ana yer var kutu gibi oradan mı çekecekler nasıl olacak bilen birisi varsa anlatırsa sevinirim iyi akşamlar teşekkürler.

Bence hangi sağlayıcının internet altyapısı varsa binanızda onu kullanmanız daha sağlıklı olur. Kayınet, Atlasnet, Türknet gibi

Bence hangi sağlayıcının internet altyapısı varsa binanızda onu kullanmanız daha sağlıklı olur. Kayınet, Atlasnet, Türknet gibi
Şimdi şöyle türknet aradım dedimki sizin binanızda altyapı var uygun abonelik basslattık bizde gelecekler onlar ne yapacakki mesela kutu vb onlar kendi altyapısını mı kuracak napacak
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

yeni abonelik aldım yani sıfırdan

Son düzenleme:
yolda kutu varsa ordan kablo çekerler büyük ihtimalle
elektrik direğinin orda bir pano var ama 20 30 metre ötede nasıl çekecekler onu arıyorum hizmetleri altyapınız var diyor binada gözüküyor türk telekom diyor ama kutu neyim hiçbişey yok satnral mesafe 112 mwetre diyor

elektrik direğinin orda bir pano var ama 20 30 metre ötede nasıl çekecekler onu arıyorum hizmetleri altyapınız var diyor binada gözüküyor türk telekom diyor ama kutu neyim hiçbişey yok satnral mesafe 112 mwetre diyor
vallahi tam olarak bilmiyorum ama türk telekom 60 metre ötedeki kutudan kablo çekmişti bize

VDSL ise siz kablo görmezsiniz bina yapım aşamasında telefon prizin den aşağıya sayaçları oraya kablo gider orada yine dışarıdan telefon kablosu gelir ismi Krone di galiba kablolar bir birine eklenir internet bağlantısı fiziki olarak olmuş olur.

Fiber genelde yeni binalar harici çekilmiyor sonradan hangi firma geldi ise o kutusunu koyuyor oradan dairelere fiber kablo çekiliyor

Son düzenleme:
Selam ben kendim bilinmeyen bir firmaya ait özel sağlayıcı kurdular buraya onların internetini kullanıyorum ama o sadece kendilerine özel ve TurkNet'e geçeceğim VDSL 85 Mbps destekliyor gözüküyor ama bizim evimizde Türk Telekom Superonline vb. hani o evlerde olan kutular var ya dairede onlardan bizde yok ve kablo geçiyor sokağımızdan ama yer altından kablo çekilmiş 2 3 sene önce gelmiş altyapı elektrik direğinde de ana yer var kutu gibi oradan mı çekecekler nasıl olacak bilen birisi varsa anlatırsa sevinirim iyi akşamlar teşekkürler.
Türknete Geçtiniz Mi Geçecekmisiniz Ona Göre Davet Kodu Atabilirim Size İsterseniz :unsure:

VDSL ise siz kablo görmezsiniz bina yapım aşamasında telefon prizin den aşağıya sayaçları oraya kablo gider orada yine dışarıdan telefon kablosu gelir ismi Krone di galiba kablolar bir birine eklenir internet bağlantısı fiziki olarak olmuş olur.

Fiber genelde yeni binalar harici çekilmiyor sonradan hangi girme geldi ise o kutusunu koyuyor oradan dairelere fiber kablo çekiliyor
anladım bizde var o olay telefon prizi deniyor galiba evet evde var ama hani dışarıda benim gördüğüm kablo vb yok o gelen ekipler bulur yapabilir demi veya biz görememişizdir hani ev olurken ilk başta kutu koyalımmı dediler biz hayır dedik hani internete dair bir şey yok kutu falan yer altından yolun altından da kablo geçiyor elektrik direğinin orda da pano var
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Türknete Geçtiniz Mi Geçecekmisiniz Ona Göre Davet Kodu Atabilirim Size İsterseniz :unsure:
geçtik ya kod ne işe yaryıor

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,852
Üyeler
184,062
Son üye
sonsuz42
Geri