Çözüldü✓ OYUNDA ALT TAB ATINCA SİYAH EKRAN SORUNU

4070 super r5 8400f 32 gb ram 1 tb m2 ssd 500 gb hdd 240 mm sıvı soğutma 1920 x 1080 1920 1080 de oynuyorum
Monitör çözünürlüğü ile oynadığınız oyunun ekran çözünürlüğü farklı mı diye merak etmiştim. Fotoğrafta iki ayar var nvidia denetim masasında. "Oyunlar ve programlar tarafından belirlenen ölçülendirme modunu geçersiz kıl." Buradaki işareti bi kaldırıp üstten de tam ekran seçebilir misin? Bir de böyle deneyin, bakalım bir şey fark edecek mi?

Ekler

• 1000025400.webp
    1000025400.webp
    54.6 KB · Hit: 37
hocam hangi oyunda oluyor

gta 5 de oldu arkta oldu vallheim de oldu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

az daha oyunlardan soğuyodum

gta 5 de oldu arkta oldu vallheim de oldu

az daha oyunlardan soğuyodum
net olarak bir şey diyemem ama gta5de bende de olmuştu tek tek eski driverları denedim çözülmüştü

ben furmark yaptım acaba ekran kartı yattı mı diye, memtest yaptım acaba ramler mi diye ,acaba ssd falan mı diye de crystaldisk te yaptım, en son işte ddu ile sildim komple driverı sonra sıfırdan kurdum şuan bişey yok

ben furmark yaptım acaba ekran kartı yattı mı diye, memtest yaptım acaba ramler mi diye ,acaba ssd falan mı diye de crystaldisk te yaptım, en son işte ddu ile sildim komple driverı sonra sıfırdan kurdum şuan bişey yok
Dediğim ayarı Nvidia denetim masasından ayarladıktan sonra tekrar denediniz mi? Sorun devam ediyor mu?

Reisler Cümleten Selamın Aleyküm Benim pcde şöyle bir sorun var alt tab atıyorum bazen siyah ekrana düşüyor ve reset atmadanda düzelmiyor buda her zaman olmuyor 10 kere de 1 kere mesela bunun sorunu ne ya
amd kullaniyorsan ekran karti driver ile alakalı.

çözüm format gibi duruyo

yok nvidia

Hocam gelişmiş grafik ayarlarında donanım hızlandırmalı GPU zamanlamasını kapatmayı deneyebilirsiniz. Benimde restart atmama sebep olan bir şey vardı sebebini tam hatırlamıyorum ama bunu yapınca düzelmişti.
1752700684368.webp

Geri