Çözüldü✓ Hangi Kalitede monitör almaliyim

LamonGa

80+
Reaksiyon skoru
13
Merhaba arkadaşlar yeni bir sistem topluyorum ve sizlerin yardımına ihtiyacım var

Sapphire nitro+ RX 9070xt
Ryzen 7 7800x3d
Gigabyte aorus x870 elite
Deepcool cg530 4F 800watt 80 plus bronze
Xpg 32 GB DDR 5 6000 MHz cl30 ram
Huawei ekitstor xtreme 7000/6500 1 TB ssd
Almayı düşünüyorum
Sizce bu sisteme 4k monitörmu 2k monitörmu almalıyım? (Bütçe 17-18k)

Fsr ile 4kyı rahat bir şekilde kaldırıcaktır ama saf kas gücü olarak sınırda yine de 4k alınabilir.

ne amaç ile istiyorsun ki kardom online oyun ise 2k hikayeli oyun ise 4k bana sorarsan da 4k 240hz bi monitör yakışır buna çok net bu sisteme de 2k takmak ayıp olur kardom hangi çağda yaşıyoruz yani :hoba::hoba:

Bütçen 2k yada yetiyo 4k yada ama 9070xt 5070 gücünde bir kart ve dlss o kadar çok kullanmicağını düşünürsek kaliteli bi 2k monitör alabilirsin 27"

Son düzenleme:
Biraz daha çıkabilirseniz bu çok iyi bir seçenek. Zaten bir arkadaş başka bir konuda bu monitörün 16k olarak bir yerde mevcut olduğunu yazmış.

Biraz daha çıkabilirseniz bu çok iyi bir seçenek. Zaten bir arkadaş başka bir konuda bu monitörün 16k olarak bir yerde mevcut olduğunu yazmış.
Öğrenci indirimi samsungun sitesinde 17k fiyatı var diye hatırlıyorum mükemmel monitör oled

ne amaç ile istiyorsun ki kardom online oyun ise 2k hikayeli oyun ise 4k bana sorarsan da 4k 240hz bi monitör yakışır buna çok net bu sisteme de 2k takmak ayıp olur kardom hangi çağda yaşıyoruz yani :hoba::hoba:
İkisinide oynuyorum reis 4k ile 2k arasında gözle görülür bir fark varmıdır diye sordum bende Asus rog strix xg27ucs modelini almayı dusunuyodum

O kadar paraya çıkıyorsan bence kesin oled al yeni teknoloji sonuçta.

Fsr ile 4kyı rahat bir şekilde kaldırıcaktır ama saf kas gücü olarak sınırda yine de 4k alınabilir.
Baktığım testlerde 4kyi rahatça oynatabiliyor ve fsr açınca yağ gibi akıyordu bende onun için monitör konusunda kararsız kaldım yani 2k ile 4k arasında gözle görülür bir fiyat farkı var
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

O kadar paraya çıkıyorsan bence kesin oled al yeni teknoloji sonuçta.
Gönül ister 4k oled ama maalesef monitöre 30-40k verebilecek şuan durumum yok :D

İkisinide oynuyorum reis 4k ile 2k arasında gözle görülür bir fark varmıdır diye sordum bende Asus rog strix xg27ucs modelini almayı dusunuyodum
kardom tabii ki var 4K cam gibi 2K da ise katarakt var gibi görürsün ama sana kalmış

senin için nitelik mi yoksa nicelik mi önemli kardom?

kardom tabii ki var 4K cam gibi 2K da ise katarakt var gibi görürsün ama sana kalmış

Teşekkür ederim reis yardımın için :d

Sistemim 4kda zorlanmaz ve beni uzun yıllar idare eder diye umuyorum sence 4k da zorlanirmi

Sistemim 4kda zorlanmaz ve beni uzun yıllar idare eder diye umuyorum sence 4k da zorlanirmi
zorlanmaz kardom rahat rahat kullanırsın rahat 10 yıl taşır temiz kullanımda bana göre ve emin ol 4K aldığında iyi ki 2k ya el sürmemişim diyeceksin (yaşanmış bir olay)

Geri