Öneri Işlemci soğutucu önerisi

Redanski

80+
Reaksiyon skoru
0
işlemcim: ryzen 5 3500
kasa: gamepower horizon rgb gaming kasa mesh panel 650w
bütçe: maks 2k

DeepCool AK400 , Cooler Master Hyper 212 Spectrum V3 (ARGB) , be quiet! Pure Rock 2 bu üçü nasıl bir bilgin varmı
Attiklariniz genel olarak sogutmada iyiler ancak o islemci asiri isinmayacagi icin cok fazla para vermeye gerek yok diye NC3 onermistim. Yoksa dedikleriniz de guzel

Attiklariniz genel olarak sogutmada iyiler ancak o islemci asiri isinmayacagi icin cok fazla para vermeye gerek yok diye NC3 onermistim. Yoksa dedikleriniz de guzel
pc açtığımda biosa giriyorum boştayken 60 derecede çalışıyor oyun açıkken kaç derecede çalışıyor hiç bakmadım

pc açtığımda biosa giriyorum boştayken 60 derecede çalışıyor oyun açıkken kaç derecede çalışıyor hiç bakmadım
DeepCool tercih edebilirsiniz o zaman. Sogutma performansi yeterli olur sicakliklari buyuk olcude etkiler

DeepCool tercih edebilirsiniz o zaman. Sogutma performansi yeterli olur sicakliklari buyuk olcude etkiler
teşekkürler peki termal macun falan yenilememe gerek varmı 1 2 sene oluyordur yenileyeli yenilememe gerek varsa ne önerirsiniz fazla pahalı olmayanlardan

teşekkürler peki termal macun falan yenilememe gerek varmı 1 2 sene oluyordur yenileyeli yenilememe gerek varsa ne önerirsiniz fazla pahalı olmayanlardan
1.5 sene civari olmus desek yenileseniz iyi olur. Thermalright TF7 oneririm.

işlemci soğutucusun yanında macun veriyorlarmı

Phantom Spirit

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,645
Üyeler
184,195
Son üye
cagriergen006
Geri