DeepCool AK400 , Cooler Master Hyper 212 Spectrum V3 (ARGB) , be quiet! Pure Rock 2 bu üçü nasıl bir bilgin varmıFSP NC3
Attiklariniz genel olarak sogutmada iyiler ancak o islemci asiri isinmayacagi icin cok fazla para vermeye gerek yok diye NC3 onermistim. Yoksa dedikleriniz de guzelDeepCool AK400 , Cooler Master Hyper 212 Spectrum V3 (ARGB) , be quiet! Pure Rock 2 bu üçü nasıl bir bilgin varmı
pc açtığımda biosa giriyorum boştayken 60 derecede çalışıyor oyun açıkken kaç derecede çalışıyor hiç bakmadımAttiklariniz genel olarak sogutmada iyiler ancak o islemci asiri isinmayacagi icin cok fazla para vermeye gerek yok diye NC3 onermistim. Yoksa dedikleriniz de guzel
DeepCool tercih edebilirsiniz o zaman. Sogutma performansi yeterli olur sicakliklari buyuk olcude etkilerpc açtığımda biosa giriyorum boştayken 60 derecede çalışıyor oyun açıkken kaç derecede çalışıyor hiç bakmadım
teşekkürler peki termal macun falan yenilememe gerek varmı 1 2 sene oluyordur yenileyeli yenilememe gerek varsa ne önerirsiniz fazla pahalı olmayanlardanDeepCool tercih edebilirsiniz o zaman. Sogutma performansi yeterli olur sicakliklari buyuk olcude etkiler
1.5 sene civari olmus desek yenileseniz iyi olur. Thermalright TF7 oneririm.teşekkürler peki termal macun falan yenilememe gerek varmı 1 2 sene oluyordur yenileyeli yenilememe gerek varsa ne önerirsiniz fazla pahalı olmayanlardan
Evet tek kullanımlık oluyor genelde.işlemci soğutucusun yanında macun veriyorlarmı
o zaman macun almama gerek yok teşekkürlerEvet tek kullanımlık oluyor genelde.
hocam ekran kartı içinde kullansam bir problem olur mu?FSP NC3