Yardım 25-35k civari laptop önerisi

arda55

80+ Silver
Reaksiyon skoru
2,148
Bütçe
35000
biraz gezindim guncel islemcilerden ekran kartlarindan hicbiseyden haberim yok butcem 35 k ama pek de paraya kiyamiyorum

bu laptopa karar kıldım ancak dediğim gibi guncel bileşenlerden habersizim. önerilerinizi bekliyorum teşekkürler

lütfen öneri yapan arkadaşlar ucuz alternatiflerde sunsun. suanda kullandigim laptopun performansindann dolayi bu butcedeki her turlu oneriden memnun kalicagimi dusunuyorum

TUF kasalar çok ısınıyor. Nitro v15 'leri. öneririm. aynı config daha uygun fiyat hatta.

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hatta ufak bir bütçe artışı içe 4060 a yükselebilirsin

TUF kasalar çok ısınıyor. Nitro v15 'leri. öneririm. aynı config daha uygun fiyat hatta.

4050 ile 4060 benchmarklarina bakip geliyorum tesekkur ederim

parasina değicek bi fark goruyorum. intel olarak nasi bi laptop bulabilirim?

4050 ile 4060 benchmarklarina bakip geliyorum tesekkur ederim

parasina değicek bi fark goruyorum. intel olarak nasi bi laptop bulabilirim?
Gaminglerde AMD 'nin performansları genel olarak daha iyi hocam. Intellerde çok avantajlı ürünlerde göremedim açıkcası

Gaminglerde AMD 'nin performansları genel olarak daha iyi hocam. Intellerde çok avantajlı ürünlerde göremedim açıkcası
tesekkur ederim hocam suan 4060 liyi alip rami cift kanal yapmayi dusunuyorum dedigim gibi cok kararsiz oldugum icin rica etsem birazdaha dusuk butceyle bi laptopda onerebilir misiniz

Hocam en az 8gb vram olan kartli sistem tercih edin

HP lerde sensör problemi var ama yine değerlendirilebilir bence.

En uygun fiyat Trendyol'da bu arada.

HP lerde sensör problemi var ama yine değerlendirilebilir bence.

En uygun fiyat Trendyol'da bu arada.

yani yukarıda arkadaşın attığı ve bu iyi intel almanızı gerektirmez ama istiyorsanız

yani yukarıda arkadaşın attığı ve bu iyi intel almanızı gerektirmez ama istiyorsanız

LOQ ve intel hx ürünlerinde anakart yakma problemi var. bu forumda çok konuşuldu maalesef :(

LOQ ve intel hx ürünlerinde anakart yakma problemi var. bu forumda çok konuşuldu maalesef :(
biliyorum loq serisi sıkıntı zaten sadece bunlar değil batteryy durring problemi flnda oluyor kendi adaptörü m yetmiyor fln arkadaş intel isteyince bu fiyata sadece bu var manasında attım

biliyorum loq serisi sıkıntı zaten sadece bunlar değil batteryy durring problemi flnda oluyor kendi adaptörü m yetmiyor fln arkadaş intel isteyince bu fiyata sadece bu var manasında attım
seçenek olsun diye sormak istemistim tesekkur ederim yardiminiz için

yardiminizla 35 bin civari butcede https://www.trendyol.com/acer/nitro...e-p-831088674?boutiqueId=61&merchantId=106934

bu laptopu kararlastirdim peki butceyi 20- 25 bin civarina dusunursek ne gibi onerileriniz olur?
@Shourd @moodyleta @fullspeed
.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,177,488
Üyeler
186,897
Son üye
solema
Geri