1.80 boyundayım kendimi kısa gibi hissediyorum.

Reaksiyon skoru
16
Arkadaşlar Merhabalar, İyi Geceler başlıkta da olduğu gibi 19 yaşındayım ve 1.80 boyundayım kendimi diğer insanlara nazaran kısa hissediyorum insanlar mı çok uzun ben mi kısayım anlamadım herkesin boyu mu uzun yoksa mesela 1.74 boyundaki kişi ile aramızda pek fark yokmuş gibi duruyor hastanede ölçtürdüm boyumu evdede ölçtüm kendim mezura ile 1.80im ama kısa gibi hissediyorum boyun daha uzar mı 2 3 cm daha ?

Buz devlerinin arasında mı yaşıyorsun? Öyleyse gerçekten kısasın.

180'e kısa demen için etrafındakilerin 190-200 olması lazım. Fazla takma, boyun gayet iyi.

Benim boyum 1.86 ben bile kısa hissediyorum kendimi.Benden uzun tonla adam görüyorum.

Arkadaşlar Merhabalar, İyi Geceler başlıkta da olduğu gibi 19 yaşındayım ve 1.80 boyundayım kendimi diğer insanlara nazaran kısa hissediyorum insanlar mı çok uzun ben mi kısayım anlamadım herkesin boyu mu uzun yoksa mesela 1.74 boyundaki kişi ile aramızda pek fark yokmuş gibi duruyor hastanede ölçtürdüm boyumu evdede ölçtüm kendim mezura ile 1.80im ama kısa gibi hissediyorum boyun daha uzar mı 2 3 cm daha ?
Boyum 1.84 ama önemli olan daha çok cüsseli olmak,1.78 civarı boyda sporcu veya kilolu kişiler benden daha yapılı ve büyük görünüyor mesela, biraz spor yapip kütle kazansan boyun kısa değil bence ideal

Boyum 1.84 ama önemli olan daha çok cüsseli olmak,1.78 civarı boyda sporcu veya kilolu kişiler benden daha yapılı ve büyük görünüyor mesela, biraz spor yapip kütle kazansan boyun kısa değil bence ideal
Calistenichs sporu ile uğraşıyorum zaten uzun yıllardır hocam kaslı fit bir vücuda sahibim evet vücudu kaslı yapılı olanlar daha büyük duruyor o doğru .
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Calistenichs sporu ile uğraşıyorum zaten uzun yıllardır hocam kaslı fit bir vücuda sahibim
Benim boyum 1.86 ben bile kısa hissediyorum kendimi.Benden uzun tonla adam görüyorum.
Dev dolu memlekette benim oturduğum yerdeki herkes uzun Hacı anlamadım bu işi nasıl bir genetik bunlar hahah
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

180'e kısa demen için etrafındakilerin 190-200 olması lazım. Fazla takma, boyun gayet iyi.
Evet ideal bir boy ama daha uzun olmak isterdim.

Son düzenleme:
aramızda 4 yaş ve 25 cm var, ikisinde de senden küçük durumdayım canım abim. keşke benimde derdim 180 olmak olsaydı.

yaş genç ise ortalama hissedebilirsin ama 180 e kısa demek doğru olmaz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,170,388
Üyeler
185,879
Son üye
Scania770s
Geri