1.80 boyundayım kendimi kısa gibi hissediyorum.

Yeni jenerasyon 1.95 180 çok kısa maalesef
abartma kanka çok uzun bi çoçuk görmedim şuana kadar ben
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

192 yim kısa hissediyorum o yüzden pek takma 180 ler bana çok uzun deve gibisin diyolar ama ben öyle görmüyorm kendimi
Arkadaşlar Merhabalar, İyi Geceler başlıkta da olduğu gibi 19 yaşındayım ve 1.80 boyundayım kendimi diğer insanlara nazaran kısa hissediyorum insanlar mı çok uzun ben mi kısayım anlamadım herkesin boyu mu uzun yoksa mesela 1.74 boyundaki kişi ile aramızda pek fark yokmuş gibi duruyor hastanede ölçtürdüm boyumu evdede ölçtüm kendim mezura ile 1.80im ama kısa gibi hissediyorum boyun daha uzar mı 2 3 cm daha ?

abartma kanka çok uzun bi çoçuk görmedim şuana kadar ben

192 yim kısa hissediyorum o yüzden pek takma 180 ler bana çok uzun deve gibisin diyolar ama ben öyle görmüyorm kendimi
1.92 ne hocam deve gibisin zaten :) önemli olan kendini nasıl gördüğün de 1.92 baya uzun bir boy ama ortalama 1.74 1.80 olduğunu düşünürsek bu rakamın üstündesin.

Bende 1.80 im benden uzun biriyle denk gelmediğim sürece iyi oluyor ama 1.80 kısa bir boy değil ortalamanın üstündeyiz en azından. Çok uzun boyda iyi değil ama 1.90 olsam daha iyi hissederdim

Hahaha 1.80mi kısa hatta uzunsun bile ülke ortalaması 1.75 o en az 1.90 isteyen kızlara bakıpta kendine haksızlık etme asla gayet iyisin

Bende 1.80 im benden uzun biriyle denk gelmediğim sürece iyi oluyor ama 1.80 kısa bir boy değil ortalamanın üstündeyiz en azından. Çok uzun boyda iyi değil ama 1.90 olsam daha iyi hissederdim
Kesinlikle katılıyorum hemfikiriz dostum ortalamanın üstündeyiz lakin bende 1.90 olmak isterdim .

Hahaha 1.80mi kısa hatta uzunsun bile ülke ortalaması 1.75 o en az 1.90 isteyen kızlara bakıpta kendine haksızlık etme asla gayet iyisin
Yok be o varoşları zerre umursamıyorum bile onlar ayrı bir cins zaten kendileri 1.60 1.50 1.90 istiyorlar

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,154,161
Üyeler
183,530
Son üye
fevzicanakbltt
Geri