GTA 6'NIN YENİ FRAGMANI HAKKINDA NE DÜŞÜNÜYORSUNUZ?

Reaksiyon skoru
38
Bilmeyenler için rockstar 5 saat önce gta 6'nın yeni fragmanını yayınladı ve gözüme çarpan ilk şey grafikler oldu çünkü grafikler müthiş gözüküyor ve her detayına önem vermişler bu durum biraz düşük sistemli pcleri etkileyecektirki büyük ihtimalle minimum sistem olarak Rtx 3050 ve 16 gb ram bekleniyor.(işlemci belli değil)İzlerken yaşanan olaylar bana biraz sıkıcı geldi ama oyun yayınlanmadan bilemeyiz.Zaten alamıyacaz bari konuşalım istedim.

bilmiyom bence gta aşırı overrated seri zaten hikayesi iyi değil amerikan mizahı aşırı hoşuma gitmiyor online ı sarmıyor şehirde boş boş gezmek falan itesem açar cyberpunk oynarım yani bilmiyorum bence yine aşırı iyi oyun olmayacak fazla abartılacak

Beklentiler fazla yüksek şehir için yaşam falan güzelde, NPC’lerin üstüne araba sürünce mal mal eliyle tutmamalı yada polise silah tutunca, bizi öldürmemeli binaların üzerine tırmanılabilmeli sinematik kısmı harika zaten.

Videosu bu kadar kötüyse oyun çok berbat olacak bence

gta 5.5 silahları gördüyseniz bildiginiz lmg gta 5 deki silah hiç kasmamışlar

Videosu bu kadar kötüyse oyun çok berbat olacak bence
Video kötüydü bence güzel bikinili kızlarla süslenmiş mafya güzellemesi diğer serilerde olan o hantal karakter devam edecek gibi görünüyor. Ha gta’nın olayı bu zaten diyenler olabilir. Ama fazla sıradan bu kadar, çok hayvan çocuk şehir yaşamı varken. Sims tarzı bir simülasyonmuş gibi karakterlerle etkileşim fazla olmalı. Gta 5’te ne vardı lunapark yakınlarında arabaya alabildiğimiz, kızlar oluyordu onun, dışında telefonla arayınca meşgul oluyordu veya buluştuğumuzda golf, içki oynayıp içip ayrılıyorduk saçma olmamalı o yüzden.

Düşüncemi paylaştım teaserlarla ilgili başka bi konuda linç yedim anlamıyorum önceden de böyle miydi bu forum ben yeniyim bilmiyorum

Video kötüydü bence güzel bikinili kızlarla süslenmiş mafya güzellemesi diğer serilerde olan o hantal karakter devam edecek gibi görünüyor. Ha gta’nın olayı bu zaten diyenler olabilir. Ama fazla sıradan bu kadar, çok hayvan çocuk şehir yaşamı varken. Sims tarzı bir simülasyonmuş gibi karakterlerle etkileşim fazla olmalı. Gta 5’te ne vardı lunapark yakınlarında arabaya alabildiğimiz, kızlar oluyordu onun, dışında telefonla arayınca meşgul oluyordu veya buluştuğumuzda golf, içki oynayıp içip ayrılıyorduk saçma olmamalı o yüzden.
Ben hala GTA4 daha çok seviyorum 5 ten 6 ilede değişecek gibi durmuyor.

Ben hala GTA4 daha çok seviyorum 5 ten 6 ilede değişecek gibi durmuyor.
Gta 4 değilde tam olarak San andreas karışımı bir gta 4 türünde bir şey olabilir ve gta 6’daki o şehir yaşamı da olsa tadından yenmez. Hatırlarsanız san andreastr spor yapabiliyorduk hamburger yiyip obez oluyorduk bunlar kalkmamalıydı en yukarda da dediğim gibi.

GTA hayranlarının kendi kendilerine zulmettiklerini düşünüyorum. Bu kadar fanatik bir tavırları olmasa belki üç senede bir GTA çıkacakkken 12 senede bir çıkıyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,182,779
Üyeler
187,729
Son üye
BrianN
Geri