Aga 5070 ti darboğaz yapmaz mı buna?Bu sistem güzel işlemciyi 7600 e çekip almak mantıklı.
Aga 5070 ti darboğaz yapmaz mı buna?Bu sistem güzel işlemciyi 7600 e çekip almak mantıklı.
Aga 5070 ti darboğaz yapmaz mı buna?
1080p için hangi işlemci gerekiyor en az?Hayır. 2k da kullancaksan hiç olmaz.
Rekabetçide 400 fps alırken 470-480 fps alcam diye derdin yoksa 7600 gayet iyi işlemci. 7600 le alın. 1080p için söylüyorum1080p için hangi işlemci gerekiyor en az?
Reis 70 fps olsa ne olmasa ne sanki e-spor kariyeri yapıcazRekabetçide 400 fps alırken 470-480 fps alcam diye derdin yoksa 7600 gayet iyi işlemci. 7600 le alın. 1080p için söylüyorum
![]()
WhiteFox | AMD Ryzen 7 9700X | 2 x 16 GB DDR5 | Colorful RTX 5070 Ti 16 GB | 1 TB SSD Tavsiye Sistem - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
Aralarında 1k oynuyor ne fark var kağıt üstünde msiınki baya iyi duruyor kronik bir sıkıntısı falan mı varBu stoğa gelmiş hiç düşünme al.![]()
AOC 24G42E 24" 180Hz 0.5ms HDMI DP AdaptiveSync HDR10 FHD Fast IPS Gaming Monitör | ITOPYA
AOC 24G42E 24" 180Hz 0.5ms HDMI DP AdaptiveSync HDR10 FHD Fast IPS Gaming Monitör En iyi fiyat seçenekleri ile 24G42E ITOPYA'dawww.itopya.com
MSI incelemesi yok diğerinin bir sürü incelemesi var paneli 5k fiyat içinde en iyilerden biri.Aralarında 1k oynuyor ne fark var kağıt üstünde msiınki baya iyi duruyor kronik bir sıkıntısı falan mı var
bana kalırsa dolandırıldın.https://www.incehesap.com/cyber-zenith-tavsiye-sistem-fiyati-81965/ ana kartı Asus Prime B650M-R AMD B650 buna yükseltip aldım ileriye dönük yükseltmek istersem diye dolandırılmadım umarım
msi mag sogutucu alınır mı?Şöyle topladım arkadaşlar kolay erişim için indirimdekileri
İGAME RTX 5070 Tİ, RTX 5080 ve DİĞER İNDİRİME GİREN EKRAN KARTLARI
İNDİRİME GİREN HAZIR PC'ler![]()
En Ucuz Teknoloji Fiyatlarını arayanlara incehesap.com
Teknolojinin En Ucuz Fiyatları İncehesap.com'da. Fiyatlarımızı görmeden teknoloji ürünleri almayın!www.incehesap.com
İNDİRİMDEKİ AMD CPU ve ANAKARTLAR![]()
Teknolojinin En Ucuz Fiyatları İncehesap.com'da. Fiyatlarımızı görmeden teknoloji ürünleri almayın!www.incehesap.com
İNDİRİMDEKİ İNTEL CPU ve ANAKARTLAR![]()
![]()