Ana Konu Gaming Gecesi Ortak Yardımlaşma Ve Danışma Konusu

Hocam 2. el elbette daha mantıklı fakat nakit yok maalesef. Inno3d'yi o fiyata gördüm ve bilerek almadım. Amacım şu an verebileceğim kadar fazla para vermek ve satarken de en iyi fiyatla satmak. Akakçe fiyatlarından yola çıkarsam, 5070 tuf ve gaming trio en düşük 32 bini görmüş. Reelde gaming trio en düşük 25.600'ü (satın alan sayısı 5'ten fazla değildir) ve Asus 5070 Tuf da 30.350 TL'yi (ben aldım) gördü. Ben bunlardan daha fazla bir indirim geleceğini pek düşünmüyorum.
hocam bildiğim kadarıyla bu tarz asus tuf olsun gaming trio olsun 2.elde çok bi avantaj sağlamıyor inno3d'ler ile aralarında çok az fark oluyor bu durumda verdiğin farkı kurtarmıyor.

Maximum karta %10 indirim var ayrıca ama kimse farkedip yazmamış.. Güya kampanya kovalıyorsunuz.. Dikkat etmeyen yine tu kaka yapıp geçmiş. Peşin fiyatına 3 taksit ve 15000 TL üzeri 500 TL puan veya 25000 TL üzeri 1000 TL puan'da var.. :cautious:

Şöyle topladım arkadaşlar kolay erişim için indirimdekileri
İGAME RTX 5070 Tİ, RTX 5080 ve DİĞER İNDİRİME GİREN EKRAN KARTLARI
İNDİRİME GİREN HAZIR PC'ler
İNDİRİMDEKİ AMD CPU ve ANAKARTLAR
İNDİRİMDEKİ İNTEL CPU ve ANAKARTLAR
işlemciyi 7600 e çekip alsam fiyat 62 oluyor. alınır gibi.

hocam bildiğim kadarıyla bu tarz asus tuf olsun gaming trio olsun 2.elde çok bi avantaj sağlamıyor inno3d'ler ile aralarında çok az fark oluyor bu durumda verdiğin farkı kurtarmıyor.
Zaman gösterecek hocam, bence fena fiyata almadım yine de. Inno3d 23 bin küsürlerden alındı, 26 bine sahibinden üzerinde satılıyor. Asus tuf 5070 ise 33 bin civarında ilanlara konulmuş.

Hangisini önerirsiniz? 5070 olanı alsam 4-5 sene götürür mü?

Son düzenleme:
Zaman gösterecek hocam, bence fena fiyata almadım yine de. Inno3d 23 bin küsürlerden alındı, 26 bine sahibinden üzerinde satılıyor. Asus tuf 5070 ise 33 bin civarında ilanlara konulmuş.
Bu arada bende 5070 super bekleyeceğim çok yüksek ihtimal ve o yüzden normal bir am5 sistem toplayacağım ekran kartsız. Ekran kartını ise 2.elden 3060 falan alırım 6-7k’ya diye düşünüyorum. Ekime kadar zaten yazlıktayım ekimde sistemi toplayacağım 3-4 ay idare etse kafi

bir de mouse arıyordum msi versa elite düşmüş 1300'e alınır mı

Bu arada bende 5070 super bekleyeceğim çok yüksek ihtimal ve o yüzden normal bir am5 sistem toplayacağım ekran kartsız. Ekran kartını ise 2.elden 3060 falan alırım 6-7k’ya diye düşünüyorum. Ekime kadar zaten yazlıktayım ekimde sistemi toplayacağım 3-4 ay idare etse kafi
İnşallah dilediğiniz gibi olur hocam. Ben sistemimi topladıktan 15 ay sonra ekran kartı alabildim, gittim 5060 Ti'a 25 bin lira verdim. Zaten 5070 Tuf'ı eğer 5060 ti'yı satabilirsem (gelecek nakit ile) satın almış olacağım. 5060 ti'yı satamazsam 5070 tuf'ı iade edeceğim.

Bu sistem güzel işlemciyi 7600 e çekip almak mantıklı.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Şöyle topladım arkadaşlar kolay erişim için indirimdekileri
İGAME RTX 5070 Tİ, RTX 5080 ve DİĞER İNDİRİME GİREN EKRAN KARTLARI
İNDİRİME GİREN HAZIR PC'ler
İNDİRİMDEKİ AMD CPU ve ANAKARTLAR
İNDİRİMDEKİ İNTEL CPU ve ANAKARTLAR
5080 50 bin lira fena fiyat değil.

Geri