lawministration
80+
- Reaksiyon skoru
- 23
fiyatına göre iyi ram... benzer özelliklere sahip o fiyatta ram bulmak zorPatriot 32GB RAM alınır mi arkadaşlar? Daha ucuza aynı fiyata daha iyisi var mı?
fiyatına göre iyi ram... benzer özelliklere sahip o fiyatta ram bulmak zorPatriot 32GB RAM alınır mi arkadaşlar? Daha ucuza aynı fiyata daha iyisi var mı?
https://www.incehesap.com/cyber-core-tavsiye-sistem-fiyati-76148/#tabs hangi kasa ve hangi soğutucu alınırfiyatına göre iyi ram... benzer özelliklere sahip o fiyatta ram bulmak zor
Super serisi gelince 5070 ti super ya da 5080 super almayı düşünüyorum hocam. amacım şu an düz 5070 alıp super serisi çıkınca çok fazla değer kaybı olmadan elimdekini satmak...alınmaz. 5070 super bekle, 7k daha ekle 5070ti ya da bir şey eklemeden 9070xt al.
intel anakartlardan hanigsis alınır.Şöyle topladım arkadaşlar kolay erişim için indirimdekileri
İGAME RTX 5070 Tİ, RTX 5080 ve DİĞER İNDİRİME GİREN EKRAN KARTLARI
İNDİRİME GİREN HAZIR PC'ler![]()
En Ucuz Teknoloji Fiyatlarını arayanlara incehesap.com
Teknolojinin En Ucuz Fiyatları İncehesap.com'da. Fiyatlarımızı görmeden teknoloji ürünleri almayın!www.incehesap.com
İNDİRİMDEKİ AMD CPU ve ANAKARTLAR![]()
Teknolojinin En Ucuz Fiyatları İncehesap.com'da. Fiyatlarımızı görmeden teknoloji ürünleri almayın!www.incehesap.com
İNDİRİMDEKİ İNTEL CPU ve ANAKARTLAR![]()
![]()
değer kaybı istemiyorsan 2.el daha mantıklı veya 23k gibi bi fiyata inno3d 5070 almaya çalışabilirsin. bunlarda değer kaybı daha az olur.Super serisi gelince 5070 ti super ya da 5080 super almayı düşünüyorum hocam. amacım şu an düz 5070 alıp super serisi çıkınca çok fazla değer kaybı olmadan elimdekini satmak...
maalesef hocam ben de düzelmesini bekliyorum da düzeltmezler büyük ihtimal. 3 hafta önce de aynısı oldu stok sayısı birden arttı ama sepete ekle yoktu.
Hocam 2. el elbette daha mantıklı fakat nakit yok maalesef. Inno3d'yi o fiyata gördüm ve bilerek almadım. Amacım şu an verebileceğim kadar fazla para vermek ve satarken de en iyi fiyatla satmak. Akakçe fiyatlarından yola çıkarsam, 5070 tuf ve gaming trio en düşük 32 bini görmüş. Reelde gaming trio en düşük 25.600'ü (satın alan sayısı 5'ten fazla değildir) ve Asus 5070 Tuf da 30.350 TL'yi (ben aldım) gördü. Ben bunlardan daha fazla bir indirim geleceğini pek düşünmüyorum.değer kaybı istemiyorsan 2.el daha mantıklı veya 23k gibi bi fiyata inno3d 5070 almaya çalışabilirsin. bunlarda değer kaybı daha az olur.