bgrahatsiz
80+
- Reaksiyon skoru
- 4
mesala ne kadar dolandırıldım ona göre iptal ederim 
bana kalırsa dolandırıldın.
bana kalırsa dolandırıldın.
indirime giren monitörler
![]()
En Ucuz Teknoloji Fiyatlarını arayanlara incehesap.com
Teknolojinin En Ucuz Fiyatları İncehesap.com'da. Fiyatlarımızı görmeden teknoloji ürünleri almayın!www.incehesap.com
5070ti olan daha mantıklı.![]()
WhiteFox | AMD Ryzen 7 9700X | 2 x 16 GB DDR5 | Colorful RTX 5070 Ti 16 GB | 1 TB SSD Tavsiye Sistem - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
![]()
Cyber Core | AMD Ryzen 7 9700X | 2 x 16 GB DDR5 | Powercolor RX 9070 XT 16 GB | 1 TB SSD Tavsiye Sistem - incehesap.com
![]()
Apex Edge | AMD Ryzen 5 7500F | 16 GB DDR5 | Gainward RTX 5070 12 GB | 512 GB SSD Tavsiye Sistem - incehesap.com
Hangisini önerirsiniz? 5070 olanı alsam 4-5 sene götürür mü?![]()
Earthsea | AMD Ryzen 5 7600 | 16 GB DDR5 | Gainward RTX 5060 TI 8 GB | 1 TB SSD Tavsiye Sistem - incehesap.com
Bu anakart çoğu b850'den daha iyi. ekran kartı ssd yuvaları gen 5 destekli. 4 m2 yuvası var.Şöyle topladım arkadaşlar kolay erişim için indirimdekileri
İGAME RTX 5070 Tİ, RTX 5080 ve DİĞER İNDİRİME GİREN EKRAN KARTLARI
İNDİRİME GİREN HAZIR PC'ler![]()
Teknolojinin En Ucuz Fiyatları İncehesap.com'da. Fiyatlarımızı görmeden teknoloji ürünleri almayın!www.incehesap.com
İNDİRİMDEKİ AMD CPU ve ANAKARTLAR![]()
İNDİRİMDEKİ İNTEL CPU ve ANAKARTLAR![]()
![]()
kasadaki fanlar çok kötü yaBu var psu su kyber ve gold, 340mm'ye kadar ekran kartı. Valor Mesh olan 305 ve bronze psu, bu 340.![]()
Xpg K Mesh Kyber 750W 80+ Gold Rainbow Siyah Kasa Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Xpg K Mesh Kyber 750W 80+ Gold Rainbow Siyah Kasa fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Xpg K Mesh Kyber 750W 80+ Gold Rainbow Siyah Kasa özelliklerini incele, 4.223,38 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Benden önce davranmışsın![]()
35-38k bandına iyi bir 9060xt 16gb düşer inşallah düşerse direkt alacağımEkran kartı asus tuf serisi. Kasa hariç diğer parçalar iyi gibi.Alıntıyı görüntüle
Hocam o fiyata zaten kendin toplayabilirsin. Bugün 15k’ya satıldı.35-38k bandına iyi bir 9060xt 16gb düşer inşallah düşerse direkt alacağım
toplama işi benim için çok zor hocam ya o kadar bilgili değilimHocam o fiyata zaten kendin toplayabilirsin. Bugün 15k’ya satıldı.
Burdan konu açarsın yardımcı olurlar merak etme hocamtoplama işi benim için çok zor hocam ya o kadar bilgili değilim
Teşekkürler hocam sistemi toplamamda sorun yok ama montaj işi gözümü korkutuyor kablolama falanBurdan konu açarsın yardımcı olurlar merak etme hocam
Arkadaşım hiçbirini kendin yapmıyorsun aldığın site toplayıp hazır olarak yolluyor sen sadece ekran kartını takıyorsun fişe takıyorsun çalışıyor bilgisayarTeşekkürler hocam sistemi toplamamda sorun yok ama montaj işi gözümü korkutuyor kablolama falan