Ana Konu Gaming Gecesi Ortak Yardımlaşma Ve Danışma Konusu

Kurtarmaz 16 pin girişliymiş ekran kartı buna da dikkat etmek gerek ayrıca kasanın genişliği 340 veya daha uzun olmalı
Bu kasa nasıl sence aklımda bu vardı.

Benimde aklımda o vardı ama kasanın genişliğine göre sığmıyor dedi birisi bende vazgeçtim
1752264547451.webp

@İsimbulamajim

https://pckolik.com.tr/urun/fsp-cmt...us-bronze-rainbow-e-atx-mid-tower-gaming-kasa bence bunu al nerdeyse içindeki psu ile aynı fiyat belesten kasa veriyo gibi dusun begenmessen kasayı satarsın arkadasta bunu onermıs zaten

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

alınır mı

alınır mı

IMG_7784.webp

Ekler

• IMG_7783.webp
    IMG_7783.webp
    110.5 KB · Hit: 16
Benimde aklımda o vardı ama kasanın genişliğine göre sığmıyor dedi birisi bende vazgeçtim
Alıntıyı görüntüle
@İsimbulamajim
Bu var psu su kyber ve gold, 340mm'ye kadar ekran kartı. Valor Mesh olan 305 ve bronze psu, bu 340.

XPG KYBER psu gold sertifikalı artısı o
Benden önce davranmışsın :)

Bu var psu su kyber ve gold, 340mm'ye kadar ekran kartı. Valor Mesh olan 305 ve bronze psu, bu 340.

Benden önce davranmışsın :)
Meshde kyber gold olanla geliyor 750w alındığında ama işte 305 yazıyor sıkıntı o genişliği 371mm olmasına rağmen neden sığmıyor anlamadım

Meshde kyber gold olanla geliyor 750w alındığında ama işte 305 yazıyor sıkıntı o genişliği 371mm olmasına rağmen neden sığmıyor anlamadım
Evet öyleymiş benim aklımda valor mesh bronze diye kalmıştı. Valor mesh de ekran kartı alanı 305, K Mesh olanda ise 340mm işte, daha büyük K mesh olan

red devil 32k olmuş, acaba iade edip red devil mi alsam ? red devilde hot spot fazla diyorlar, sizce ne yapayım ?

Son düzenleme:
Evet öyleymiş benim aklımda valor mesh bronze diye kalmıştı. Valor mesh de ekran kartı alanı 305, K Mesh olanda ise 340mm işte, daha büyük K mesh olan
k mesh mi FSP CMT318B mi sence :D

Geri