Shooter III VS Gale Hall Hangisi alınır?

TeknoPiyon

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Reaksiyon skoru
4,569
Arkadaşlar soru başlıktadır sizce hangisi alınır neden?

Fantech

Gale Hall

Fantech

Gale Hall
Hangi oyun türü için ?

Fantech

Gale Hall
Gale Hall Combo aldım kaliteli cihaz. Zaten en üstteki yorum benim yorumum ona göre değerlendirebilirsin.

Çok büyük farkları yok. Bana sorarsanız gale hall daha mantıklı. Yazılım desteği bulunması ve arka butonları öne geçiriyor.

bu iyzico ile parolaparayı aynı anda nasıl kullanabiliyoruz hocam bilginiz var mı?
Ya 18 yaşından küçüksen iyzico ya hiç bulaşma. Parolapara ya üye olup sanalkart açıp kampanyaya katılıp parolaparaya para atıyorsun. Ama her hesabınıda onaylaman falan gerek 18 den küçüksen uğraşma derim. Benim dilim yandı bu konuda çünkü. İyzico da ise yine üye olup onaylı hesap oluşturup kampanyaya katılman yeterli. İyzico ya para yatırmıyorsun.

Sonra ödeme kısmında İyzico ile öde yi seçip parolapara kartının bilgilerini giriyorsun

Cashback geri geldiğinde Parolaparadan paranı IBAN şeklinde atabiliyorsun galiba , ama İyzico da öyle bişey yok.

Ya 18 yaşından küçüksen iyzico ya hiç bulaşma. Parolapara ya üye olup sanalkart açıp kampanyaya katılıp parolaparaya para atıyorsun. Ama her hesabınıda onaylaman falan gerek 18 den küçüksen uğraşma derim. Benim dilim yandı bu konuda çünkü. İyzico da ise yine üye olup onaylı hesap oluşturup kampanyaya katılman yeterli. İyzico ya para yatırmıyorsun.

Sonra ödeme kısmında İyzico ile öde yi seçip parolapara kartının bilgilerini giriyorsun

Cashback geri geldiğinde Parolaparadan paranı IBAN şeklinde atabiliyorsun galiba , ama İyzico da öyle bişey yok.
18 üstüyüm hocam da bir şey sormak istiyorum iyzico ile ödeyi seçtikten sonrasında iyzico kartı girmeden nasıl cashback alabiliyoruz ki? parolapara kartı girip ödeme yapmak çok saçma geldi şu anda nedense :D

18 üstüyüm hocam da bir şey sormak istiyorum iyzico ile ödeyi seçtikten sonrasında iyzico kartı girmeden nasıl cashback alabiliyoruz ki? parolapara kartı girip ödeme yapmak çok saçma geldi şu anda nedense :D
Şöyle , iyzico ödeme sistemi , banka gibi değil. Senden iyzico hesabını istiyor zaten sen İyzico hesabını girip parolaparaya ödeme yapıyorsun.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sonra İyzico sana başka harcamaların için para gönderiyor . Sen başka uygulamalar sayesinde Bankana da çekebilirsin o parayı İyzico anlaşmalı yerlerden alışveriş de yapabilirsin tercih senin.

Geri