Gravebrush
80+
- Reaksiyon skoru
- 13
- Bütçe
- 3300
fps oyunları için en az 144hz bir monitör bakıyorum
O bütçede öyle bir monitör yok. Bütçeniz 4 bin TL'e çıkar mı?fps oyunları için en az 144hz bir monitör bakıyorum
İkinci el bulursun. Bazıları tabii sıfırından pahalıya koyabiliyor. Ama en azından ölü pixel testi yapma imkanın oluyor uğraşmadan ölü pixel varsa almazsın misal.fps oyunları için en az 144hz bir monitör bakıyorum
Almışken güzel bir şey almanı tavsiye ediyorum. Bu monitörü almalısın.fps oyunları için en az 144hz bir monitör bakıyorum
Hepsiburada da bundan yok mu ?Almışken güzel bir şey almanı tavsiye ediyorum. Bu monitörü almalısın.
cok teşekkür ederim Prof. Dr. Abuzer Kömürcü, gerçekten çok güzel bir monitörAlmışken güzel bir şey almanı tavsiye ediyorum. Bu monitörü almalısın.
fps oyunları için en az 144hz bir monitör bakıyorum
Rica ederim kardeşim boşuna profesör olmadıkAlmışken güzel bir şey almanı tavsiye ediyorum. Bu monitörü almalısın.
herhalde dalga geçti knk seninleRica ederim kardeşim boşuna profesör olmadık![]()
Usta monitör iyiyse iyi der kötüyse kötü der dalga geçilecek yer neresi , kaçırdım galiba ?herhalde dalga geçti knk seninle