❌İndirim Bitti! Gamepower Skadi V2 240 Argb 240MM Sıvı Soğutucusu 1599 TL

6 bakır borulu kule tipi var ama görüntü için sıvı soğutucu düşünüyorum. 5600e nasıl performans verir acaba
5600 ü hepsi soğutuyor. Alma düşüncen varsa alınır.
Mantıklı hangisi dersen hava soğutma ama sıvı soğutmanın da estetik görüntüsü var.

5600 ü hepsi soğutuyor. Alma düşüncen varsa alınır.
Mantıklı hangisi dersen hava soğutma ama sıvı soğutmanı da estetik görüntüsü var.
Ben Tavsiye Etmem İyzico Hiç Kullanmadıysa Phantom Spirit 1149 TL'ye Geliyor Sudan Ucuz Bir Halde Böyle Taşş Soğutucu Alamazsın .

Ben Tavsiye Etmem İyzico Hiç Kullanmadıysa Phantom Spirit 1149 TL'ye Geliyor Sudan Ucuz Bir Halde Böyle Taşş Soğutucu Alamazsın .
Dün forst commander montajını yaptım 1900₺ iyzico 500₺ iade verdi 1.5k ya geldi. Performans olarak 360mm kafa direk ama kasada siyah kocaman bi cisim var 😅.
5600 de zaten hertürlü soğuyor, sıvı soğutucunun ışıklı mışıklı fanları ve borusunu görünce mutlu olacaksa alınabilir tercih meselesi.

siyah kocaman bi cisim var
a cartoon of spongebob and squidward looking at each other
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Aigo İce 600 PRO , Satıp Phantom Spirit Almak ✅ Aigo İce 600 PRO Satıp , Sıvı Soğutucu Almak ❌
İce 600 pro satıp phantom spirit almak deminden şimdiye gelmek olacak :D Neden öyle gereksiz bir şey yapayım

Onu Alacağıma Bunu Alırım :)

Noctua NH-D15 ' Rakibi Bu Düşük Seviye Sıvı Soğutucu Almak İsteyen Alabilir .

Üst Seviye Hava Soğutucu Tavsiye Ediyorum .
Kesinlikle katılıyorum. Sıvı soğutma alırken düşük-orta segment yerine üst segment hava soğutma %1000 daha iyidir.
Sıvı soğutma alınacaksa orta-üst segment kendini kanıtlamış sıvı soğutmalardan alınmalı.

hava sogutma nın sesi rahatsız edıyormu sizi
Thermaltakenin argb fanları var üstünde hocam. İşlemci ısınmayınca hızı artmıyor zaten. Yük altında bile 60 dereceyi geçmediği için ses gelmiyor bana

Kesinlikle katılıyorum. Sıvı soğutma alırken düşük-orta segment yerine üst segment hava soğutma %1000 daha iyidir.
Sıvı soğutma alınacaksa orta-üst segment kendini kanıtlamış sıvı soğutmalardan alınmalı.
Orta Seviye Bile Gerek Yok Üst Seviye Hava Hem Zahmetsiz Hem İyi Soğutuyor .

İce 600 pro satıp phantom spirit almak deminden şimdiye gelmek olacak :D Neden öyle gereksiz bir şey yapayım
Ozaman Frost Olanı Al Ne Diyim :D Asdsdfg

gamepower skadi 120mm vardı bende çok kötüydü attım çöpe hava soğutma aldım

240 bir tık daha iyidir eminim ama çok tavsiye etmem

Thermaltakenin argb fanları var üstünde hocam. İşlemci ısınmayınca hızı artmıyor zaten. Yük altında bile 60 dereceyi geçmediği için ses gelmiyor bana
Thermalright

Orta Seviye Bile Gerek Yok Üst Seviye Hava Hem Zahmetsiz Hem İyi Soğutuyor .

Ozaman Frost Olanı Al Ne Diyim :D Asdsdfg
Kankim sen niye herşeye haha atıyorsun :D Zaten 6 borulu kule tipi var. Ne kadar fark olabilir spirite geçsem. Tavisye verirken biraz mantıklı tavsiyeler ver

Geri