Kyrosmurat
80+
- Reaksiyon skoru
- 42
GamePower Skadi V2 240 ARGB 240mm Sıvı İşlemci Soğutucusu AM5 ve LGA1700 aldım iyimdir işlemci ryzen 5700x
Kaça aldınız hocam ben genel olarak game power gamebosster gibi markaları pek tavsiye etmiyorumGamePower Skadi V2 240 ARGB 240mm Sıvı İşlemci Soğutucusu AM5 ve LGA1700 aldım iyimdir işlemci ryzen 5700x
2600Kaça aldınız hocam ben genel olarak game power gamebosster gibi markaları pek tavsiye etmiyorum
Almak zorunda kaldım hocam işlemci fivem de 500 çeken sunucuda 80 derece oluyordu bosta 60 stock soğutcu ileKaça aldınız hocam ben genel olarak game power gamebosster gibi markaları pek tavsiye etmiyorum
Hocam bence pahalı ya almışınız almadan keşke konu açsaydınız onun yerine bu alınsa daha iyi olur du2600
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Almak zorunda kaldım hocam işlemci fivem de 500 çeken sunucuda 80 derece oluyordu bosta 60 stock soğutcu ile
bu siteden alamadım kartımı kabul etmedi bunu normaldd bunu alıyordumHocam bence pahalı ya almışınız almadan keşke konu açsaydınız onun yerine bu alınsa daha iyi olur du
![]()
DeepCool LE520 ARGB 240 mm Intel(1700p/1851p)-AMD Uyumlu Sıvı Soğutucu
DeepCool LE520 ARGB 240 mm Intel(1700p/1851p)-AMD Uyumlu Sıvı Soğutucu fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr
Konuda açtım zatenHocam bence pahalı ya almışınız almadan keşke konu açsaydınız onun yerine bu alınsa daha iyi olur du
![]()
DeepCool LE520 ARGB 240 mm Intel(1700p/1851p)-AMD Uyumlu Sıvı Soğutucu
DeepCool LE520 ARGB 240 mm Intel(1700p/1851p)-AMD Uyumlu Sıvı Soğutucu fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr
Anladım hayırlı olsun diyelim umarım sıkıntı çıkartmaz çünkü bende zamanında gamepower ve gamebooster çok ürün kullandım görüntü olarak çok iyi ler ama kullanım için aynı şeyi söyleyemembu siteden alamadım kartımı kabul etmedi bunu normaldd bunu alıyordum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Konuda açtım zaten
montajları kolay mı kendimiz yapabilir miyizAnladım hayırlı olsun diyelim umarım sıkıntı çıkartmaz çünkü bende zamanında gamepower ve gamebooster çok ürün kullandım görüntü olarak çok iyi ler ama kullanım için aynı şeyi söyleyemem
Evet yapabilirsinmontajları kolay mı kendimiz yapabilir miyiz