❌İndirim Bitti! Gamepower Skadi V2 240 Argb 240MM Sıvı Soğutucusu 1599 TL

Bende skadi v1 var 2 senedir kullanıyorum son 6 aydır yeni sistem aldığım icin kasasiz olarak kullanıyorum toz pislik kuru termal macun olmasına rağmen 5600 ü 55 derecede tutuyor sağlam urun v2 daha iyidir heralde
hangi oyunlarda 55 sabit hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Thermaltakenin argb fanları var üstünde hocam. İşlemci ısınmayınca hızı artmıyor zaten. Yük altında bile 60 dereceyi geçmediği için ses gelmiyor bana
aynı işlemci var bende de valoda sabit 60 oluyor.Macunu mu kötü sürdüm acaba

sıvı soğutucu ürünlerde kaliteli bilindik markalara yönelmek önemli yani bu tip markalar çinde basit üretim proseslerinden geçiyor nasıl bir pompa var conta ve boru tipi ne fanlar nasıl belirsiz. şahsen tercih etmem

Yıllarca sıvı soğutma kullandım, kule tiplerine de aşırı ön yargım vardı kocaman demir yığını gibi geliyordu en son indirimden thermalright phantom spirit aldım ve tüm ön yargım kırıldı. İnanılmaz sessiz, şık duruyor ve en önemlisi performansı muazzam.

Valla şöyle alınmaz böyle alınmaz yorumlarından dolayı tereddüte düştüm, almadım. Pişmanım açıkçası. 120'lik fiyatına satıldı.

SE224XT var kırmızı ledli. Kasanın geri kalanı rgb olduğundan göz zevkini bozuyor. Ucuz bir sıvı soğutma düşünüyordum açıkçası :S en fazla pompa bozulur, işlemci ısınır, sıcaklık limite gelince kapanır, sıvı soğutma da garantiye gider yani.

Valla şöyle alınmaz böyle alınmaz yorumlarından dolayı tereddüte düştüm, almadım. Pişmanım açıkçası. 120'lik fiyatına satıldı.

SE224XT var kırmızı ledli. Kasanın geri kalanı rgb olduğundan göz zevkini bozuyor. Ucuz bir sıvı soğutma düşünüyordum açıkçası :S en fazla pompa bozulur, işlemci ısınır, sıcaklık limite gelince kapanır, sıvı soğutma da garantiye gider yani.
Gerçekten iyi fiyattı. İnsanları anlamak zor gerçekten. Bedava versen yine alınmaz der :).

Dostum bu cihazlar sonuçta testten geçiyor. Öyle hemen bozuldu aman işlemcim yandı vb bir durum yok. Zaten sıvı soğutma bozulsa bile üstündeki termal macun ve soğutucu blok olduğu için işlemcine hiç bir şey olmaz. Çok ısınırsa en fazla sistem kapanır ve soğuyunca geri açılır.

Sağlık olsun bir sonrakine alırsın inşallah

hocam ben iki tane aldım birini satarım diye düşünürsen aldığım fiyattan göndereyim sana

hocam ben iki tane aldım birini satarım diye düşünürsen aldığım fiyattan göndereyim sana
Hocam teşekkür ederim teklifiniz için. Fatura başkasının üzerine olunca garanti durumlarında sıkıntı oluyor maalesef daha önce başıma geldi. İadeyi illa alınan karta yapmak istiyorlar o yüzden fırsat kollamaya devam etmek en iyisi

alel acele 6 7 tane çektim sonra baktimki indirim bitmis basimdan assa kaynar sular dokuldu

Geri