AlperenBlkk
80+
- Reaksiyon skoru
- 14
Başka tarayıcı deneabone ol tarafına bakın niye böyle oluyor ekran kartı dirverını silince düzeliyor oyunlarda filan olmuyor
denedim yine oluyorBaşka tarayıcı dene
Bu sorun genelde donanım hızlandırmadan kaynaklanıyordu ama gpunda sorun olabilirdenedim yine oluyor
Ekran kartı driverini DDU programıyla tamamen kalıntıları ile birlikte silin sonra yeniden başlatıp temiz kurulumla driverin güncel sürümünü yükleyinabone ol tarafına bakın niye böyle oluyor ekran kartı dirverını silince düzeliyor oyunlarda filan olmuyor
Ekran kartında bir sorun var, yazılımsal olduğunu sanmıyorum.abone ol tarafına bakın niye böyle oluyor ekran kartı dirverını silince düzeliyor oyunlarda filan olmuyor
düzeldi tesekkür ederim yardım ettiğin içinEkran kartı driverini DDU programıyla tamamen kalıntıları ile birlikte silin sonra yeniden başlatıp temiz kurulumla driverin güncel sürümünü yükleyin
Rica ederim, iyi forumlar.düzeldi tesekkür ederim yardım ettiğin için
Amd ekran kartı mıdüzeldi tesekkür ederim yardım ettiğin için
ya kurdum yeniden başlattım yine yaptıRica ederim, iyi forumlar.
evetAmd ekran kartı mı
aynı sorun bende de var.Daha önce bir konuda görmüştüm çözümü çok basit aslında tarayıcıdan bir şeyler yapılıyordu ama kaybettim konuyuya kurdum yeniden başlattım yine yaptı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
evet
Donanım Hızlandırmayı kapatıyorsunaynı sorun bende de var.Daha önce bir konuda görmüştüm çözümü çok basit aslında tarayıcıdan bir şeyler yapılıyordu ama kaybettim konuyu
nerden kapatıcamDonanım Hızlandırmayı kapatıyorsun