Yurt Dışı S25 Ultra almak mantıklı mı?

Tahaflixx

80+
Reaksiyon skoru
1
Herkese merhaba, arkadaşlar. S25 ultrayı 35 bin gibi bir fiyata orijinal olarak alabiliyorum. Getiren arkadaş 9-10 tane getirdiğini, 3 4 yıldır kullanılmasına rağmen sorun çıkmadığını söyledi diğer telefonlarda. Ben de S25 Ultra almak istedim. Benden iki ayrı cihazın IMEI'sini istedi. IMEI'si olan iki cihaz da hurda Samsung telefonlar. Her şeyi dahil 40-41k arası bir fiyata denk geliyor. Telefonda global ROM varmış ve rootsuzmuş. IMEI çaktırılınca da süresiz kullanabildiğimi söyledi. Sizce alınır mı? Ne gibi sorunlar yaşarım?

Sunucular kapalı kaydedemez bu sebeple de alınmaz hocam. Güzelim telefonu rootlu kullanmanızı da tavsiye etmem.

Hocam imei dahil dediğin yerde senden 5-6 bin lira sadece imei kaydına istiyor, bahsettiği kayıt sunucu kaydı değil kıçı kırık rootlu eski usul kayıt bunu da piyasada 300-500 liraya yapıyorlar zaten, uzak dur derim. Ha, hiç mi kullanmazsın yurtdışı telefonları kayıtsız belirli süre kullanabiliyorsun da teferruatlı işler.

Hocam imei dahil dediğin yerde senden 5-6 bin lira sadece imei kaydına istiyor, bahsettiği kayıt sunucu kaydı değil kıçı kırık rootlu eski usul kayıt bunu da piyasada 300-500 liraya yapıyorlar zaten, uzak dur derim. Ha, hiç mi kullanmazsın yurtdışı telefonları kayıtsız belirli süre kullanabiliyorsun da teferruatlı işler.
Ben de öyle duydum ama babam ısrar ediyor bir sorun olmaz diye. Ben o fiyata düz s25 alma taraftarıyım. Neyse biraz daha araştırayım artık ne olursa. Sonuçta 40 bin para vericez.

Sorun tanımına göre değişir :) 40-41 gözden çıkarıyorsan 50 civarına yurtiçi S23 ultra tavsiye ederim.

Geri