18.999 rtx4060 pc vatanda

13500 e 5500 işlemcili 4060 sattılar. Yakışmadı Vatan. Daha iyisini bekliyoruz😅

2k da oynatırmı bu sistem sizce? Laptobu satıp bunu mu alsam diye düşündüm şuan ama monitör 2k
4060 2k kartı değil. Ben en azından 4070 7700xt gibi bir kart kullanılması gerektiğini düşünüyorum 2k için.

hocam 3000 RPM ve 97 derece hotspot cok yüksek aslında. kartı meraktan biraz inceledimde backplate'i bile metal yerine plastikten yapılmış biraz şaşırdım. aşırı maliyet kısma var heralde zotac bile olsa alınırmış :D
Ama dimi öyle bütün oyunları zorlansada açiyi

@Ghostxd Bu sistemi al. Yanına bu monitörü alırsın:

Bilmiyorum. Bütçem için çok uygun açıkçası ondan almak istedim.
2k monitör ile düşük ayarlarda AAA oyunları oynatır. İyi grafiklerde kasıyormuş hissi verecektir fps çok düşük olacağı için.

2k monitör ile düşük ayarlarda AAA oyunları oynatır. İyi grafiklerde kasıyormuş hissi verecektir fps çok düşük olacağı için.
Peki fiyatına göre iyi mi bu sistem işlemciyi 12400f yapıp rami gskill 16x2 yapınca 22k ya geliyor evet derseniz anında alıcam sistemi şuan :d

Peki fiyatına göre iyi mi bu sistem işlemciyi 12400f yapıp rami gskill 16x2 yapınca 22k ya geliyor evet derseniz anında alıcam sistemi şuan :d
Hayır. Uğraşmana değmez. İllaki daha iyi fırsatlar gelecektir.

Bana kötü gibi geldi sistem bileşenleri evet 19k ya sistem toplamış oluyosunuzda işlemci kötü ekran kartı orta segment ve önceki nesil bilemedim hiç
hocam sistemin herşeyini kötülemişsiniz sonra konu açmışsınız bu sistemi alayımmı diye :D

Geri