Manyetik Switch Klavye öneri

Aurelia

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
261
Bütçe
4500
Wraith W75 BBL edition aldım ancak rgblerindeki hatalı ışıklandırma yüzünden iade edicem. 4500tl fiyat bandında veya daha uyguna Manyetik switch ve iyi yazılımlı klavye arıyorum.

Wraith W60 Klaye çıkmış kullanan varsa alınır mı?
Mad68 ile karşılaştırıldığında nasıldır şuanda sadece ikisi var aklımda.

Moonsgeek fun60 pro gördüm birde hangisi iyidir?

Son düzenleme:
fun60 max daha iyi bütçeyi tam kullanacaksan fun60 ultra var

fun60 max daha iyi bütçeyi tam kullanacaksan fun60 ultra var
İnceleme videolarına baktım güzel klavye gibi duruyor. Sarjı ne kadar gidiyor biliyor musunuz? Birde 8K yı yazılımdan düşürebiliyor muyuz onu göremedim.

İnceleme videolarına baktım güzel klavye gibi duruyor. Sarjı ne kadar gidiyor biliyor musunuz? Birde 8K yı yazılımdan düşürebiliyor muyuz onu göremedim.
şarjı ne kadar gidiyor bilmiyorum kablosuz 1k da kullanırsın yazılımından ayarlayabiliyor olman lazım

Wraith W75 BBL edition aldım ancak rgblerindeki hatalı ışıklandırma yüzünden iade edicem. 4500tl fiyat bandında veya daha uyguna Manyetik switch ve iyi yazılımlı klavye arıyorum.

Wraith W60 Klaye çıkmış kullanan varsa alınır mı?
Mad68 ile karşılaştırıldığında nasıldır şuanda sadece ikisi var aklımda.

Moonsgeek fun60 pro gördüm birde hangisi iyidir?
Mchose Ace68 Air bakabilirsiniz.

Mchose Ace68 Air bakabilirsiniz.
Aynı modelin farklı fiyatta satışı var. Switch farkı mı var sadece hocam? Tuş hassasiyetleri veya yazılımsal olarak fark var mı?

Aynı modelin farklı fiyatta satışı var. Switch farkı mı var sadece hocam? Tuş hassasiyetleri veya yazılımsal olarak fark var mı?
Air olanın iki renk ve tek Switch seçeneği var zaten. Farklı ürüne bakıyorsunuzdur.

Air olanın iki renk ve tek Switch seçeneği var zaten. Farklı ürüne bakıyorsunuzdur.
Anladım peki w60 kitsune edition nasıldır hocam? fun60 max ve Ace68 ile karşılaştırıldığında? Malzeme kalitesi yazılım switch olarak? Wraith switchlerin sesi bana iyi geldi w75 kullanırken. Stok yenilerlerse onu almayıda düşünüyorum.

Anladım peki w60 kitsune edition nasıldır hocam? fun60 max ve Ace68 ile karşılaştırıldığında? Malzeme kalitesi yazılım switch olarak? Wraith switchlerin sesi bana iyi geldi w75 kullanırken. Stok yenilerlerse onu almayıda düşünüyorum.
Wraith tercih etmiyorum. Bana göre olması gerekenden yüksek fiyatla satış yapıyorlar. Bazı özelliklerinde ucunu açık bırakıyorlar. Ace68 Air veya fun60 Ultra ürünleri W60 dan güzeldir.

Wraith tercih etmiyorum. Bana göre olması gerekenden yüksek fiyatla satış yapıyorlar. Bazı özelliklerinde ucunu açık bırakıyorlar. Ace68 Air veya fun60 Ultra ürünleri W60 dan güzeldir.
Bende aldığım klavyede yaşadığım sorundan sonra pek tercih etme taraftarı değilim. Ama kitsune edition fiyat olarak ve görüntü olarak bi düşündürttü kendini. O yüzden sordum. Fun60 Max Kablosuz kullanımıyla cezbetti ama 8K da kablosuz kullanırken sarjı çok hızlı yer diye düşünüyorum. Sizin önerdiğiniz klavyede çok güzel Wooting klavyeyi andırıyor. Yazılım olarakta en iyi Ace68 gibi. Videolardan baktığım kadarıyla. Çok arada kaldım.

%75 yerine %60 klavyelere bakma sebebimde Şuanda Aula F75 kullanıyorum. %75 manyetik aldıktan sonra satarım diye düşünüyordum ama vazgeçtim.

W60 kullanıyorum bence güzel ama rgbde çok beklentin olmasın sebebi içindeki switchler mavi her rengi tam veremiyor

W60 kullanıyorum bence güzel ama rgbde çok beklentin olmasın sebebi içindeki switchler mavi her rengi tam veremiyor
Benim kullandığım W75 ürününde Sadece Kırmızı yeşil ve mavi rgb renkleri çalışıyordu diğer rgb renkleri kullanamıyordum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,152,487
Üyeler
183,295
Son üye
biribanasordu
Geri