Scyrox modelleri 2799TL, Machenike ürünlerinde 200 TL indirim!

Reaksiyon skoru
19
GANK'in Instagram hikayesinde paylaştığı "GANKSENİNLE" koduyla sepette 200 TL indirim alabiliyorsunuz.

Bu sayede Scyrox modelleri 2999 TL'den 2799 TL'ye düşüyor.

Machenike marka Kulaklık / Gamepad ve Mekanik klavyelerde de kod geçerli, sanırım sadece Mousepad'lerde geçerli değil kod. Gamepad'lerin bazıları Mekanik switchli, bakmanızı öneririm.

Sitede bir ilan gördüm, ikinci el 4 Temmuz faturalı Scyrox V8'i 1800e aldım. Baya iyi bisey. Alacak varsa kaçırmasın

scyrox fiyatına göre çok güzel bir mouse ilerde zengin olursam koleksiyonuma eklerim :D :D
pil ömrü güzel.

viper var bende ne gibi bir artısı olur bunu alırsam
lamzu x maya kullanıyorum fiyat belli 5 k arası resmen aynı mouse eli büyükler için güzel mouse
viperde iyi pahalı bir mouse v3 felansa
syrox pili iyi ona göre hafif ama 8 k dağa çabuk biter vipera göre.
2side kaliteli mouse farkı pil ve gramaç hafif istiyorsan syrox ağırlık iyi diyorsan viper.
Scyrox V8 8K 36 gram.
viper v3 pro 56 gram.

Mchose L7 Pro der Scyroxu falan tek geçerim.

Gx30 mu yoksa h2002p mi alınır, fiyat farkına değer mi

Gx30 mu yoksa h2002p mi alınır, fiyat farkına değer mi
Hocam h2002p kullanmadım olumlu olumsuz yorum yapamam ama bende GX30'un pro modeli var, oldukça memnunum. Ben mayıs ayında ürünü aldığımda önsipariş ürünü olduğu için usb çoğaltıcı hediye göndermişlerdi destek tarafında ilgililer.

Hocam h2002p kullanmadım olumlu olumsuz yorum yapamam ama bende GX30'un pro modeli var, oldukça memnunum. Ben mayıs ayında ürünü aldığımda önsipariş ürünü olduğu için usb çoğaltıcı hediye göndermişlerdi destek tarafında ilgililer.
Reis ne zaman machenike konusu açılsa damlıyorsun. Yüzde yüz eminim ya çalışansın ya da sana para sana yazdırıyor bunları.

Dün benzer bir konuyu kapatıp banlamislardi üyeyi cok benzer duruyor. Fırsatı kaçırmayın falan reklamcı ağızları tam

Geri