İşlemci çok ısınıyor sebebi nedir

Bu işlemcinin bu kadar ısınması imkansız. Başka bir durum var. Fan çalışıyor mu kontrol et, işlemciyi arkada kullanan başka bir uygulama var mı ona bak.

Şahsen i5 12600k kullanıyorum, 240mm sıvı soğutucu var, işlemcinin 60 derece üstüne çıktığını görmedim henüz.

Forumdakiler virüs, termal macun falan demiş de, asıl sormaları gereken soruyu unutmuşlar. Soğutucu ne kullanıyorsun? Stok fan mı, kule tipi soğutucu mu yoksa sıvı soğutucu mu?

Bi arkadaşın dediği gibi bir fotoğraf at bakalım. O işlemcinin ısınmasına imkan yok.

İşlemci üzerindeki takılı olan fanı kablosu anakarta bağlı mı bir de, doğru yere mi bağlı onu kontrol et

Şahsen i5 12600k kullanıyorum, 240mm sıvı soğutucu var, işlemcinin 60 derece üstüne çıktığını görmedim henüz.

Forumdakiler virüs, termal macun falan demiş de, asıl sormaları gereken soruyu unutmuşlar. Soğutucu ne kullanıyorsun? Stok fan mı, kule tipi soğutucu mu yoksa sıvı soğutucu mu?

Bi arkadaşın dediği gibi bir fotoğraf at bakalım. O işlemcinin ısınmasına imkan yok.

İşlemci üzerindeki takılı olan fanı kablosu anakarta bağlı mı bir de, doğru yere mi bağlı onu kontrol et
Yani ucuz hazır sistem olarak bayat ucuz termal olarak yorumladım. Bakalım ne çıkıcak

16gb 4060ti i5 12400f tüm parçalar msi ?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Stok fan bu zamana kadar böyle bir durumla karşılaşmadım 1 yıl oldu bana az geliyor ama belki termal istiyor olabilir virüs olamaz pc ye hiç bir şey indirmedim

Termal durumu kötüdü termal sürdüm boşta 45-50 arası fifa oynarken maka 75 oluyor düzelmiş mi sizce yoksa daha da az mı olması gerekiyor ?

Arkadaşlar termali az mı koydum acaba fc 25 oynar ken arada bir bazı sıcaklık 80-81 e çıkıp iniyor ?

Odada klima yoksa dışarısı 45 derece stok fanla ne olmasını bekliyorsunuz 70 -80 çok rahat görür zaten

Normal mi sıkıntı çıkmasın da

Ekler

• IMG_0868.webp
    IMG_0868.webp
    114.4 KB · Hit: 17
soğutucu olarak ne kullanıyorsun stok mu?

Geri