Sen bi kasanın foto atFc25 oynarken dereceleri çok yüksek sebebi ne olabilir 1 senelik pc
Soğutucuyu çıkar ve montajı düzgün yapFc25 oynarken dereceleri çok yüksek sebebi ne olabilir 1 senelik pc
Yani ucuz hazır sistem olarak bayat ucuz termal olarak yorumladım. Bakalım ne çıkıcakŞahsen i5 12600k kullanıyorum, 240mm sıvı soğutucu var, işlemcinin 60 derece üstüne çıktığını görmedim henüz.
Forumdakiler virüs, termal macun falan demiş de, asıl sormaları gereken soruyu unutmuşlar. Soğutucu ne kullanıyorsun? Stok fan mı, kule tipi soğutucu mu yoksa sıvı soğutucu mu?
Bi arkadaşın dediği gibi bir fotoğraf at bakalım. O işlemcinin ısınmasına imkan yok.
İşlemci üzerindeki takılı olan fanı kablosu anakarta bağlı mı bir de, doğru yere mi bağlı onu kontrol et
Stok fan bu zamana kadar böyle bir durumla karşılaşmadım 1 yıl oldu bana az geliyor ama belki termal istiyor olabilir virüs olamaz pc ye hiç bir şey indirmedimŞahsen i5 12600k kullanıyorum, 240mm sıvı soğutucu var, işlemcinin 60 derece üstüne çıktığını görmedim henüz.
Forumdakiler virüs, termal macun falan demiş de, asıl sormaları gereken soruyu unutmuşlar. Soğutucu ne kullanıyorsun? Stok fan mı, kule tipi soğutucu mu yoksa sıvı soğutucu mu?
Bi arkadaşın dediği gibi bir fotoğraf at bakalım. O işlemcinin ısınmasına imkan yok.
İşlemci üzerindeki takılı olan fanı kablosu anakarta bağlı mı bir de, doğru yere mi bağlı onu kontrol et
Hocam görsel atmadan anlamayızArkadaşlar termali az mı koydum acaba fc 25 oynar ken arada bir bazı sıcaklık 80-81 e çıkıp iniyor ?
Stoksoğutucu olarak ne kullanıyorsun stok mu?