Dukeler
80+
- Reaksiyon skoru
- 181
Aynen tüm nitrolarda var coil whine ben de reddit'de okumuştum taichi'de de olduğunuHepsinde olma ihtimali çok ama nitro da çok yorum okudum taichi de bir kaç tane gördüm.
Aynen tüm nitrolarda var coil whine ben de reddit'de okumuştum taichi'de de olduğunuHepsinde olma ihtimali çok ama nitro da çok yorum okudum taichi de bir kaç tane gördüm.
Bir onceki indirimdende ben almistim. Yuksek fpslerde coil whine var. Ayrica hotspot ve memory sicaklik degerleri cok yuksek. Bunlar kotu yanlari. Performans ses malzeme kalitesi iyiAldım taichi 9070 XT valla kodu bekliyordum.
Eyvallah. Çok teşekkürler.AMD R5 7500F - RTX 5070 12GB - A620M - 500GB - 16GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
AMD R5 7500F - RTX 5070 12GB - A620M - 500GB - 16GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
bende beklemekten yanayım şu an 5070 ti 34k falan görseydi belki alınabilirdi.sanırım bekleme taraftarıyım ya emin olamıyorumsuper serileri hep daha iyi geliyor benim gözüme
![]()
Uygulanır. İndirimli halini taksite bölebilirsin.Kod'larla beraber yine belirtilen peşin fiyatına taksitler uygulanabiliyor değil mi deneyen var mı?
Sendemi o sistemi aldın? bende aldım o sistemi ve şimdide rx 9060 xt aldım 4060 ı satıcam çok ucuza sistem yineBu RTX 4060 sistemin stoğu bitmese şu anda 15 bin TL'e almıştık.
niye öyle dedin ki ben pulse aldım XDSonunda alabildik dün pulse alıyordum az kalsınAlıntıyı görüntüle
Pulseden daha iyi fiyata daha iyi soğutma onun için pulse de iyiSendemi o sistemi aldın? bende aldım o sistemi ve şimdide rx 9060 xt aldım 4060 ı satıcam çok ucuza sistem yine
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
niye öyle dedin ki ben pulse aldım XD
Evet ben peşine üç taksitle aldım yapılredi worldKod'larla beraber yine belirtilen peşin fiyatına taksitler uygulanabiliyor değil mi deneyen var mı?
hmm haklısınız sanırım ama 2 bin tl fark varPulseden daha iyi fiyata daha iyi soğutma onun için pulse de iyi