Hat önerisi yapar mısınız.

Raiga

80+
Reaksiyon skoru
12
merhabalar turkcell kullaniyorum ama fahiş fiyatlarından dolayı paket yapamaz oldum. önerebileceğiniz mobil operatör hangisi olur? hangisi daha iyi ve neden? lütfen yardimci olun

Türktelekom.İyi olguğundan değil he sadece en köklüsü ve en ucuzu o şuanlık 280e 20gb int 1000dk alıyorum ben
merhabalar turkcell kullaniyorum ama fahiş fiyatlarından dolayı paket yapamaz oldum. önerebileceğiniz mobil operatör hangisi olur? hangisi daha iyi ve neden? lütfen yardimci olun

Türktelekom.İyi olguğundan değil he sadece en köklüsü ve en ucuzu o şuanlık 280e 20gb int 1000dk alıyorum ben
hocam telefonda çekmeme gibi problemler sıklıkla yaşıyor musunuz bir de internet hızından memnun musunuz acaba

İnternet hızından memnunum ancak
hocam telefonda çekmeme gibi problemler sıklıkla yaşıyor musunuz bir de internet hızından memnun musunuz acaba
nisan ayında 1 aylık çekmeme problemi yaşadım internet sağlayıcısı arızalıydı bulunduğum ilçede bana geri 15tl verdiler özür mayetinde dalge geçiyorlar güya. Müşteri hizmetleri leş gibi onu diyebilirm.

İnternet hızından memnunum ancak

nisan ayında 1 aylık çekmeme problemi yaşadım internet sağlayıcısı arızalıydı bulunduğum ilçede bana geri 15tl verdiler özür mayetinde dalge geçiyorlar güya. Müşteri hizmetleri leş gibi onu diyebilirm.
anladım hocam çok sağol bir bakacağım

Çekim gücü bölgeden bölgeye değişir. Benim yaşadığım yerde tt hiç çekmiyor şebeke bile yok ama evde ki herkes taahhüt yüzünden çıkamıyor :/
Çevrene sor vodafone ile ttyi şebeke,internet sorunları varmıymış.

En iyisi vodafone. Baya iyi çekiyor benim burada. Ayrıca avantajları müthiş.

Faturasız kullanıyorsan bimcell. Fiyatları uçuk değil ve çok netler şuan alırsan 200 kampanya bitti 500 gibi saçmalıkları yok herkese her zaman aynı fiyat.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,177,234
Üyeler
186,857
Son üye
Rafarejma
Geri