Yani ayrı ayrı 20k değil değilmi tanesi için 10k ayrıca sadece kasa mıAPU sistem önerisi yapar mısınız ofis için alınacak all in one da olabilir eğer fiyat performans konusunda bir pc varsa onu da alabiliriz 2 tane lazım bütçe maks 20k ikisi için ya da elle toplansa daha mı ucuz olur sizce
nova aldık bizde geçen muhasebe büromuza. daha iyi bir alternqatif bulamadım ben. 500 de işbankası puan mı iade mi ne veriyordu.aynen sadece kasa ve evet 10bin 10bin olucak şekilde
Ofis müşterilerimize bunu öneriyoruz henüz problem yaşayan olmadıAPU sistem önerisi yapar mısınız ofis için alınacak all in one da olabilir eğer fiyat performans konusunda bir pc varsa onu da alabiliriz 2 tane lazım bütçe maks 20k ikisi için ya da elle toplansa daha mı ucuz olur sizce
peşin fiyatına 3 taksit varmış bir de olabilir aslında da şu anlık aklımda olan bunova aldık bizde geçen muhasebe büromuza. daha iyi bir alternqatif bulamadım ben. 500 de işbankası puan mı iade mi ne veriyordu.
![]()
bu hiç nedense güven vermiyor gibiOfis müşterilerimize bunu öneriyoruz henüz problem yaşayan olmadı
![]()
GMKtec G3 Intel N100, 16GB DDR4, 512GB M.2 SSD, Wi-Fi6, BT 5.2, Win11 PRO Mini PC - Mini Bilgisayar - Mini PC | Teknobiyotik
GMKTec G3 Intel N100 16GB DDR5 RAM, 512GB SSD, Win 11 Pro 4K/60Hz Çift Display, WiFi5 Mini PC (Siyah) Geliştirilmiş Performans, Yüksek Kapasite ve Hız ile Doyurucu Bir Bilgisayar Deneyimi GMKTec G3 Mini PC: Intel N100 ile Güçlü Performans ve Taşınabilirlik G3 Mini PC, güçlü performansı ve...www.teknobiyotik.com
2 yıldır henüz sorun yasamadikpeşin fiyatına 3 taksit varmış bir de olabilir aslında da şu anlık aklımda olan bu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
bu hiç nedense güven vermiyor gibi3 bin fazla verip diğerini almak mantıklı olmaz mı acaba