Televizyon fabrikasında çalışılır mı?

Welosi

80+
Reaksiyon skoru
30
Herkese merhaba, ben 18 yaşımdayım herhangi bir iş tecrübem yok böyle bir yer buldum daha yeni fabrika 6 aylık falan alım varmış sanırım ama ben forum doldurmaya gittiğimde hem forum kağıdı yoktu hemde insan kaynakları yoktu pazartesi gelin dediler hem İK ile görüşüp hem forum doldurursunuz dediler depo bölümü ve montaj bölümü varmış depoda ne yapıyolar bilmiyorum ama montajda televizyonların arka tarafını falan vidalıyorlarmış sanırım maaş ise asgari ücretin biraz fazlasıymış ve devamsızlık primi varmış saat ise sabah 8 akşam 6'ymış sizce nasıl çalışılır mı hiç böyle bir yerde çalışmış olan var mı zor mu cevap verirse sevinirim.

Herkese merhaba, ben 18 yaşımdayım herhangi bir iş tecrübem yok böyle bir yer buldum daha yeni fabrika 6 aylık falan alım varmış sanırım ama ben forum doldurmaya gittiğimde hem forum kağıdı yoktu hemde insan kaynakları yoktu pazartesi gelin dediler hem İK ile görüşüp hem forum doldurursunuz dediler depo bölümü ve montaj bölümü varmış depoda ne yapıyolar bilmiyorum ama montajda televizyonların arka tarafını falan vidalıyorlarmış sanırım maaş ise asgari ücretin biraz fazlasıymış ve devamsızlık primi varmış saat ise sabah 8 akşam 6'ymış sizce nasıl çalışılır mı hiç böyle bir yerde çalışmış olan var mı zor mu cevap verirse sevinirim.
fabrıkada ıs ne olursa olsun streslı ve zordur tavsıye etmıyorum cogu yakınımdan bılırım

fabrıkada ıs ne olursa olsun streslı ve zordur tavsıye etmıyorum cogu yakınımdan bılırım
Hocam bende biliyorum ama şuan gireceğim bir yer yok ki 1-2 yıl çalışmak istiyorum mağaza tarzı yerlerede başvurdum ama onlarda boş, deneyimli istiyolar

Hocam bende biliyorum ama şuan gireceğim bir yer yok ki 1-2 yıl çalışmak istiyorum mağaza tarzı yerlerede başvurdum ama onlarda boş, deneyimli istiyolar
garson olabılırsın

Fabrika işleri zordur tavsiye etmem ayrıca televizyonlarda (genelde) plastik kullanıldığı için fabrikalar plastik kokuyor

Fabrika işleri zordur tavsiye etmem ayrıca televizyonlarda (genelde) plastik kullanıldığı için fabrikalar plastik kokuyor
Evet haklısınız ama hiçbiryer almıyor ki deneyim istiyolar o yüzden denerim zorsa çıkarım zaten başka önerdiğiniz bir yer varsa yazabilirsiniz.

Fabrika dışında adam gibi maaş kimse vermiyor gir öğrenirsin korkma.

Fabrika dışında adam gibi maaş kimse vermiyor gir öğrenirsin korkma.
Doğru dediğiniz gibi bende düşünüyorum çünkü mağaza tarzı yerlere sordum maaş+yemek var ama en azından fabrikalarda biraz daha iyi yan haklar

Doğru dediğiniz gibi bende düşünüyorum çünkü mağaza tarzı yerlere sordum maaş+yemek var ama en azından fabrikalarda biraz daha iyi yan haklar
Hocam üniversite gibi tercihlerin olacak bu süreçte yeni insanlarla da tanışırsın eline de bir miktar para geçer + cv dolu görünür bu süreçte benim en çok pişman duyduğum konu budur. Belli şeyler olana kadar hep evde oturdum bekledim. Fabrikada en azından fabrika durumu iyi olduğu sürece maaşın yatar hocam vardiya sistemi olmaması çok iyi zaten düzenin olur. Hem hayat hakkında fikrin de gelişir benim sana tavsiyem çalışırken bi yandan da üniversite planın varsa ona yönel ama kalifiye bir bölüm olsun. Yoksa da kalifiye iş alanlarına yönel kaynaktır, cnc dir ne bileyim boyacılıktır vs vs. Bu dediğim alanlarda yürürsen seni kimse tutamaz.

Kargo firmasında falan iş bulursan iyi olur arkadaşım girdi aylık 30k maaş akşama kadar arabada şoförün yanında geziyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,724
Üyeler
183,883
Son üye
Lee Asperseas
Geri