Syrox v8 alınır mı? Yoksa v6 mı

Enes6934

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
336
Herkeze hayırlı akşamlar eski asus mousemdan syroc v8 geçmeyi düşünüyorum palm claw arası bir tutuşum var alınır mı?

elinize tam oturan beğendiğiniz bir mouse var mı ona benzer boyutlarda bir şey önereyim

Şu anda asus rog gladius 3 kulanıyorum elime tam oluyor
wireless aimpointten buna geçmiştim elime tam oturmuştu büyük eller için biçilmiş kaftan

wireless aimpointten buna geçmiştim elime tam oturmuştu büyük eller için biçilmiş kaftan
Bunun tasarımı hoşuma gitmedi f1 pro nasıl

Herkeze hayırlı akşamlar eski asus mousemdan syroc v8 geçmeyi düşünüyorum palm claw arası bir tutuşum var alınır mı?

Eski mouse'un ile Scyrox'lar arasında hiçbir alaka yok. Scyrox'lar fazla ufak gelecektir. Bu attığım 3 Fareye bakabilirsin istersen.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ATK A9'un Ultra modelini tercih etmeni tavsiye ederim.

Şu anda asus rog gladius 3 kulanıyorum elime tam oluyor
asus rog gladius 3 alacaktım ATK Blazing Sky Z1 Ultra aldım sağ click aşağıya doğru eğimli hiç ama hiç hoş değil uzun kullanımda eli yoruyor.
Neden mouse değiştirmeyi düşünüyorsun

asus rog gladius 3 alacaktım ATK Blazing Sky Z1 Ultra aldım sağ click aşağıya doğru eğimli hiç ama hiç hoş değil uzun kullanımda eli yoruyor.
90 gr 🥺🥺

+1000hz

90 gr 🥺🥺

+1000hz
sistemim iyi 8hz ve 1hz arasındaki farkı anlamıyorum siz anlıyormusunuz ?? ağırlıgına bişey diyemecem :((( benim önceki mousum 90 gr idi ve seviyordum eskimese kullanırdım daha

sistemim iyi 8hz ve 1hz arasındaki farkı anlamıyorum siz anlıyormusunuz ?? ağırlıgına bişey diyemecem :((( benim önceki mousum 90 gr idi ve seviyordum eskimese kullanırdım daha
90 grmla olmuyo refleklerim çok zayıf evet ben arkadaşın 8 k hz ni denemişdim fark ciddi var

Benimde alalı 3 yıl oldu artık değiştermek lazım

90 grmla olmuyo refleklerim çok zayıf evet ben arkadaşın 8 k hz ni denemişdim fark ciddi var

Benimde alalı 3 yıl oldu artık değiştermek lazım
eliniz büyükse atk onermiyorum elim büyük diye forumde herkes atk onerdi yine küçük geldi

Geri