Masa ve Koltuk öneri.

1-) https://www.ikea.com.tr/urun/markus-vissle-koyu-gri-calisma-sandalyesi-70261150
2-) https://www.ikea.com.tr/urun/lagkapten-adils-venge-siyah-140x60-cm-calisma-masasi-79417473

Mevcutta kullaniyorum memnunum, oneririm. Yurt disinda da setuplarin hepsi baslangic olarak hep bu masa ile yapiliyor buna uyumlu masa altina takabilecegin yine ikea'dan kablo ve priz tutacagi var ben bu sekilde kullaniyorum. Fiyatlari da uygun bence.
2k kargo ücreti cıkıyor hocam masa stokta bitmiş ama

Koltuk
Xprime Neon.

Xprime King

XRANCER PREMIO BLACK

Masa

Max Bütçe Toplam 12k
reis bende koltuk alcam da hawk future pro var aklımda yada zionun koltukları iyi diye gordum kullanan baya var ama tam bilgim yok bende koltuk arıyom

reis bende koltuk alcam da hawk future pro var aklımda yada zionun koltukları iyi diye gordum kullanan baya var ama tam bilgim yok bende koltuk arıyom
Hawk alacaktım kartı çıkardım masaya koydum r10 girdim biraz baktım herkes lanet ediyordu bende vazgectim bir kaç yerdede gömüyorlardı xmax alacam gibi duruyor

Yayincilar kullaniyor diye iyi olmasi gerekmiyor ki hem bedava koltuk sahibi oluyorlar hemde sponsorluk ve yayinlarda gozukuyor diye reklam ucreti :D

Ben hawkın fab serisini yaklaşık 3 yıldır kullanıyorum. Genelde karşılaşılan sorunlarla hiç karşılaşmadım. Bence biraz kilo ve boyla alakalı. Hiç bel desteğim arkaya gitmedi. Koltukta sertleşme yaşamadım. Kolları gayet işimi görüyor. Biraz pazarlıyor gibi oldum ama işimi %100 görüyor diyebilirim :d boy 170 kilo 74

Ben hawkın fab serisini yaklaşık 3 yıldır kullanıyorum. Genelde karşılaşılan sorunlarla hiç karşılaşmadım. Bence biraz kilo ve boyla alakalı. Hiç bel desteğim arkaya gitmedi. Koltukta sertleşme yaşamadım. Kolları gayet işimi görüyor. Biraz pazarlıyor gibi oldum ama işimi %100 görüyor diyebilirim :d boy 170 kilo 74
Şuan kafam çok karışık xmax de aşırı premium bir görüntü var

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,525
Üyeler
183,442
Son üye
emrevyst
Geri