Yardım 5 bin TL'ye kasa+PSU önerisi ya da sağlam PSU önerisi 4k Max

BitByAli

80+
Reaksiyon skoru
18
Bütçe
5000
Arkadaşlar 9060 xt 16 GB ekran kartı aldım i5 14400f işlemcim var anakartim prime h610m-k önerilerinize açığım çok anlamiyorum bu işlerden zaten önceki sistemim PSU çok düşük ve kötü olduğu için sanırım iki kez anakart mosfetlerimi yakmış o yüzden kasa+PSU önerisi gerekiyor bilgilendirmeleriniz için teşekkürler şimdiden

Nasıl bu ?
3 Fanlı ekran kartın varsa sığmaz 4kya sağlam psu önerebilirim @Michael_Scofield sağ olsun başımın etini yediği için
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

@Michael_Scofield Sana şimdi mükemmel bir psu kasa kombosu yapar hemen alırsın işin çözülür :D

3 Fanlı ekran kartın varsa sığmaz 4kya sağlam psu önerebilirim @Michael_Scofield sağ olsun başımın etini yediği için

Kasa Olarak Tavsiyem .

Power Olarak Tavsiyem .

Bunları Özellikle Sana Tavsiye Ettim :)

Kasa Olarak Tavsiyem .

Power Olarak Tavsiyem .

6K yapıyor adamın bütçe 5k :D

6K yapıyor adamın bütçe 5k :D
O Zaman Power Olarak Bunu Alacak .

Kasa Olarak Tavsiyem .

Power Olarak Tavsiyem .

Fazla abartı bu arada konudaki sistem için.

Hocalarım teşekkür ederim valla hepinize ilginiz için bu saatte :) bakıyordum attiklariniza cahilligimden iki kere anakart mosfetlerim yandı powerboost 550 kullanıyordum başka bir sistemde felaket bir bombaymis PSU o yüzden PSU çok önemli benim için bir daha yaşansın istemiyorum. Highpower için modüler olmadığı söyleniyor hocam ama bir sorun olur mu modulerlik önemli bir durum müdür PSU için bir de bu PSU güvenilir değil mi aynı seuleri yaşamam tekrar :)

Hocalarım teşekkür ederim valla hepinize ilginiz için bu saatte :) bakıyordum attiklariniza cahilligimden iki kere anakart mosfetlerim yandı powerboost 550 kullanıyordum başka bir sistemde felaket bir bombaymis PSU o yüzden PSU çok önemli benim için bir daha yaşansın istemiyorum. Highpower için modüler olmadığı söyleniyor hocam ama bir sorun olur mu modulerlik önemli bir durum müdür PSU için bir de bu PSU güvenilir değil mi aynı seuleri yaşamam tekrar :)
Modüler Olup Olmaması Sorun Teşkil Etmez Gereksiz Kabloları Kullanmıyordun Modülerde Sadece .

PowerBoost Baya İyidir !

a pixel art of a cat with an explosion behind it

Hahahahah aynen hocam saatli bombaymis bilemedik geç kaldik bu konulara hazır sistem almıştık ucuzundan bir aralar onun içinde varmış iki kere patlattı bizi o yüzden sorayım dedim çok teşekkürler bu arada cevaplarin ve ilgin için önce PSU alıp kasa için indirim de bekleyebilirim

Hahahahah aynen hocam saatli bombaymis bilemedik geç kaldik bu konulara hazır sistem almıştık ucuzundan bir aralar onun içinde varmış iki kere patlattı bizi o yüzden sorayım dedim çok teşekkürler bu arada cevaplarin ve ilgin için önce PSU alıp kasa için indirim de bekleyebilirim
Attığım Kasa Gayet Güzel Kasadır Ve Fiyatıda Uygun PSU Konusunda İse Her İki Üründe İyidir Ama Bütçen El Veriyorsa " 80+ Gold " Olan Versiyonunu Alırsan Daha İyi Ve İleriye Dönük Olur Tercihin .

Rica Ederim Hocam Bu Arada Yardımcı Olabildiysem Sevindim .

Çok yardımcı oldun hocam teşekkür ederim özellikle PSU hiç gormemistim 80+ Gold olanı Nebi Akgün YouTube var onun da listesinde varmış. Kasa hava akışı iyi kasalardan mi hocam bir de bilgilere ulaşamadım ama ekran kartı kaç destekliyor benimki 300mm sanırım

Geri