Daha doğrusu sırf MSI diye kimse kanmasın olacaktı.Çok ucuz bir plastiği var. Mecbur kalmadıkça alınmaz MSI logosuna kanmasın kimse.
Hocam şu nasıl geçen ay 800-900 civarına almıştım nasıl sizce malzeme kalitesi iyi midirDaha önce kullandım, 500 edecek bir ürün olduğunu düşünmüyorum şahsen
bundan 4 tane alıp sattım, kimseden şikayet gelmedi ancak bizzat deneyimlemedimHocam şu nasıl geçen ay 800-900 civarına almıştım nasıl sizce malzeme kalitesi iyi midir
![]()
HYPERX Pulsefire Haste 2 Core Wireless Gaming Mouse Siyah Fiyat & Özellik | MediaMarkt
HYPERX Pulsefire Haste 2 Core Wireless Gaming Mouse Siyah fiyatı ve özelliklerini incelemek için hemen tıkla, sen de kazananlarwww.mediamarkt.com.tr
Hocam bu tarz ürünlerdense sağ elinizi kullanıyor ve eliniz uyuyorsa Steelseries Prime önerirdim ben.Hocam şu nasıl geçen ay 800-900 civarına almıştım nasıl sizce malzeme kalitesi iyi midir
![]()
HYPERX Pulsefire Haste 2 Core Wireless Gaming Mouse Siyah Fiyat & Özellik | MediaMarkt
HYPERX Pulsefire Haste 2 Core Wireless Gaming Mouse Siyah fiyatı ve özelliklerini incelemek için hemen tıkla, sen de kazananlarwww.mediamarkt.com.tr
Kablosuz diye aldım hocam kablo biraz dağınık gösteriyorduHocam bu tarz ürünlerdense sağ elinizi kullanıyor ve eliniz uyuyorsa Steelseries Prime önerirdim ben.
reis 2k bütçem var ne önerirsin kablosuz mouse elim büyük ama bide fury level z1 iyi mi? onu gordum cogu yerdebundan 4 tane alıp sattım, kimseden şikayet gelmedi ancak bizzat deneyimlemedim
Bu aldığım da iş görür mü peki hocamHocam bu tarz ürünlerdense sağ elinizi kullanıyor ve eliniz uyuyorsa Steelseries Prime önerirdim ben.
Yurtdışından getirip satanlardan AJ179 Pro veya 179 apex bakabilirsiniz. 159'lardan farkı büyük olmasıreis 2k bütçem var ne önerirsin kablosuz mouse elim büyük ama bide fury level z1 iyi mi? onu gordum cogu yerde
veya indirim denk gelirse bu da güzel diye biliyorumreis 2k bütçem var ne önerirsin kablosuz mouse elim büyük ama bide fury level z1 iyi mi? onu gordum cogu yerde