10.000 TL'ye kadar oyuncu koltuğu önerisi

Reaksiyon skoru
0
Selam, uzun süreler bilgisayar başında çalışıyorum. Terletmeyen (eğer böyle bir şey mümkünse), pembe, mor renkli rahat bir koltuk arıyorum. Aradığım kriterlere göre önerebileceğiniz bir marka model var mı?

Ben de benzer özelliklerde bir koltuk arıyorum, tavsiyesi olan varsa çok iyi olur.

upppp

eğer kilonuz 85 üzeri ise kesinlikle rampage den uzak durmalısınız ilk başta kol destekleri kırılmaya başlıyor daha sonrasın da işlevini yitiriyor.
marka olarak xdrive ve hawk önerebilirim. adam direkt model söyleyemem. çevrem de kullanan var bu iki markayı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

eğer kilonuz 85 üzeri ise kesinlikle rampage den uzak durmalısınız ilk başta kol destekleri kırılmaya başlıyor daha sonrasın da işlevini yitiriyor.
marka olarak xdrive ve hawk önerebilirim. adam direkt model söyleyemem. çevrem de kullanan var bu iki markayı
bu iyi gibi

koltuk için bütçem maximum 10-11k

bu iyi gibi

hawk iyidir dokusu ne yumuşak ne de sert bunda o çzellik varmı bilmiyorum ama kumaşı hava alan bi kumaş yapısı olan var erletmiyor sırt bölgesini inşallah memnun kalırsın güle güle kullan

hawk iyidir dokusu ne yumuşak ne de sert bunda o çzellik varmı bilmiyorum ama kumaşı hava alan bi kumaş yapısı olan var erletmiyor sırt bölgesini inşallah memnun kalırsın güle güle kullan
Teşekkür ederim birkaç model daha bakacam

bu iyi gibi

future proyla ne farkı var

future proyla ne farkı var
Hiç bilmiyorum yeni koltuk araştırmaya başladım

HAWK:

EXVEGA:

hangisi daha iyi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç