Yardım Ekran Kartı Driver'ı Güncelleyince Minecraft Açılmıyor

Reaksiyon skoru
1
Merhabalar benim GTX 750 Tİ 4GB ekran kartım var yaşadığım sorun şu;
driver sürümü eski olan 522.2 sürümünü kullanınca Minecraft oyunu sorunsuz şekilde çalışıyor ancak Valorant gibi FPS oyunlarında hafif drop bazen uzun giriyor
driver'ı en yeni sürümüne yani 577.0 sürümüne güncellediğimde Valorant Tarzı FPS oyunlarında artık drop girmiyor sorun yaşamıyorum ancak Minecraft oyununa hiçbir türlü giriş yapamıyorum
minecraftın nasıl hata verdiği ile ilgili video :
Ayrıca Loguda Ekledim Logdan Hata Koduna Ulaşabilirsiniz Yine Ekran Kartı İle İlgili Bir dll Hatası Oldugunu Söylüyor

Save dosyan önemli ile kayıt et oyunu sil yükle zorla xbox uygulaması yeniden başlatmaya çalış servislerini, not xbox store sorun olduğu ve çalışmadığı hakkında problemler var sadece bir kaç gün bekleyip sorunun çözülmesini bekleyebilirsin microsoft storedan açmayı dene oyunu bide düzeliyor mu diye

Save dosyan önemli ile kayıt et oyunu sil yükle zorla xbox uygulaması yeniden başlatmaya çalış servislerini, not xbox store sorun olduğu ve çalışmadığı hakkında problemler var sadece bir kaç gün bekleyip sorunun çözülmesini bekleyebilirsin microsoft storedan açmayı dene oyunu bide düzeliyor mu diye
Hocam format bile attım sorun gitmedi sadece minecraft launcher'da değil sonoyuncu craftrise gibi özel launcher isteyen serverlardada sorun yaşıyorum tlauncherdan denedim ondada sorun yaşıyorum

gpu driver ile birlikte javayı da güncelledin mi ?

gpu driver ile birlikte javayı da güncelledin mi ?
Hocam En Son Java Sürümünü Kullanıyorum Öncedende Denedim Sizin İçin Tekrar Bir Baktım you already have the latest java platform in this system yazıyor güncellemeye çalıştığımda yani en son sürümü var şu an

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,157,945
Üyeler
183,922
Son üye
haredur
Geri