Çözüldü✓ RYZEN 9 7600X VE RTX 5060 TI SİSTEM DAR BOĞAZ YAPAR MI?

Reaksiyon skoru
5
Bütçe
85000
Bu konulardan çok anlamıyorum seçtiğim parçalarda uyumsuzluk problem darboğaz var mı?
İŞLEMCİ

SIVI SOĞUTUCU

ANAKART

RAM

EKRAN KARTI

SSD

KASA

KASA FANI

PSU(KAÇ WATT OLMALI BİLMİYORUM BİLEN VARSA YAZSIN)

MONİTÖR

Bu konulardan çok anlamıyorum seçtiğim parçalarda uyumsuzluk problem darboğaz var mı?
İŞLEMCİ

SIVI SOĞUTUCU

ANAKART

RAM

EKRAN KARTI

SSD

KASA

KASA FANI

PSU(KAÇ WATT OLMALI BİLMİYORUM BİLEN VARSA YAZSIN)

MONİTÖR

Bu bütçeye çok saçma sistem toplamışsın ben 55kya 5070 Sistem dizebiliyorum sen 5060ti sisteme 85k bütçe yazıyorsun Daha İyi dizeriz Sana

Başlıkla içerikte birbirini tutmuyor ne garip konu bu

Bu bütçeye çok saçma sistem toplamışsın ben 55kya 5070 Sistem dizebiliyorum sen 5060ti sisteme 85k bütçe yazıyorsun Daha İyi dizeriz Sana
Profesyonel iş yapmayacaksan o işlemciye gerek yok daha düşük model alabilirsin. Sdd abartı olmuş, Anakartı ya b650 yada b850li çipsetli al. 600W muhtemelen yeter ama ileride upgrade için 750w öneriyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Başlıkla içerikte birbirini tutmuyor ne garip konu bu
muhtemelen üst limit koymak istemiş

Profesyonel iş yapmayacaksan o işlemciye gerek yok daha düşük model alabilirsin. Sdd abartı olmuş, Anakartı ya b650 yada b850li çipsetli al. 600W muhtemelen yeter ama ileride upgrade için 750w öneriyorum.

muhtemelen üst limit koymak istemiş
R9 7600x yazıyor başlıkta içerikte R9 7900x var ben onu diyorum karışık biraz ayrıca böyle bir sisteme 850w koyup geçmek varken neden W düşürüyorsun ki

Ne için kullanacaksın?
Oyun için

Sen ne için kullanacağını söyle hele bi r9 7900x koyduğuna göre render falan mı alacaksın?

Kafam karıştı benim herhalde grafiker arkadaş ekran kartını 5060ti tutup işlemciye abanıyor yada cs oynayacak :D
Ben biraz bilgisizim bu konularda rastgele güçlü bileşenleri seçtm 😆

Oyun için

Ben biraz bilgisizim bu konularda rastgele güçlü bileşenleri seçtm 😆
Bu seçtiğin parçalarsa işlemci bazlı oyunlarda sıkıntısız oynarsın uyumsuz değillerde daha derli toplu şeyler toplanır bazı şeyler çok uçuk :D Geliyorum 15 dkya listemle

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,633
Üyeler
184,033
Son üye
ploturn
Geri