Hangi işletim sistemini seçmeliyim? (GFNOW)

HamSolo

80+
Reaksiyon skoru
0
İyi forumlar keyfiniz bol olsun İşletim sistemi konusunda bilgi almak istiyorum.

Aktif kullandığım oyuncu bilgisayarım bozuldu tamir edilene kadar eski laptop + GFNow kombinasyonu ile yoluma dewam edeceğim.

Intel(R) Celeron(R) CPU B830 @ 1.80GHz 1.80 GHz

4GB Ram

İntel HD Graphics

Pc özellikleri kısaca bu şekilde tozlu rafların arasından çıkarttım we şu anda win 10 kurulu

Daha da hafifletmek için usb ile farklı bir işletim sistemi kurmak istiyorum gfnow + Steam + bir kaç tane uygulama yükleyeceğim

Hangi windows sürümünü tasiye edersini bana kalsa xp yüklerim ama gf now + steam çalışmayabilir.

Yardımcı olursanız sewinirim

İyi forumlar keyfiniz bol olsun İşletim sistemi konusunda bilgi almak istiyorum.

Aktif kullandığım oyuncu bilgisayarım bozuldu tamir edilene kadar eski laptop + GFNow kombinasyonu ile yoluma dewam edeceğim.

4GB Ram

İntel HD Graphics

Pc özellikleri kısaca bu şekilde tozlu rafların arasından çıkarttım we şu anda win 10 kurulu

Daha da hafifletmek için usb ile farklı bir işletim sistemi kurmak istiyorum gfnow + Steam + bir kaç tane uygulama yükleyeceğim

Hangi windows sürümünü tasiye edersini bana kalsa xp yüklerim ama gf now + steam çalışmayabilir.

gfn alma boosteroid al sınırsız oynayabiliyosun onda hem daha ucuz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

gfn alma boosteroid al sınırsız oynayabiliyosun onda hem daha ucuz
windows 8.1 embedded kur en hızlı o çalişir

4GB Ram

İntel HD Graphics

Linux mint?

4GB Ram

İntel HD Graphics

GF Now için ChromeOS desteği varmış onu kur kuruluyorsa.

şimdi burada boş boş linuxta oyun olması demesinler, bazı oyunların linuxta daha iyi çalışmasını geçtim zaten burada gfnow üzerinden oynanacak
xfce ve lxqt kullanan dağıtımlara bakabilirsiniz.

gfn alacaina bosteroid almasi daha mantıklı
İndirim wardı 250₺ ederi o kadar zaten diyip aldım boosteroidin warlığını unutmuşum bir sonrakine bakarım onada

win 8.1 tercihini ciddiye alayımmı dersiniz

Ayrıca linux daha önce kurdum uygulama yüklemesi işkence olduğu için wazgeçtim linux kurduğum zaman acayip hafiflemişti ama dediğim gibi soundbooster ws kullandığım için sesleri yükseltebileyim diye (Özürlüyüm :) kurmadığım için linux tercih etmiyorum

İndirim wardı 250₺ ederi o kadar zaten diyip aldım boosteroidin warlığını unutmuşum bir sonrakine bakarım onada

win 8.1 tercihini ciddiye alayımmı dersiniz

Ayrıca linux daha önce kurdum uygulama yüklemesi işkence olduğu için wazgeçtim linux kurduğum zaman acayip hafiflemişti ama dediğim gibi soundbooster ws kullandığım için sesleri yükseltebileyim diye (Özürlüyüm :) kurmadığım için linux tercih etmiyorum
bence en iyi 8.1 embedded olacaktir olmadi windows 10 ltsc 15 kurabilirsiniz ama 8.1 embedded daha iyi olur

Geri