TEMU 1000 TL Kredi - Benzeri Kampanyalar

Selamlar, yeni wincredit sisteminde 2. siparişe 1,03% jeton verdiği için eskisi gibi ilk siparişi iptal edip sadece 1000TL harcayan oldu mu? Muhtemelen çalışır ve eski wincreditten farkı kalmaz fakat bunu yapınca wincrediti hesaptan alırlar mı bilemiyorum, deneyen varsa sonuçları yazabilir mi

0.53 oranla 1000 kredi veriyordu, 72 saat kullanmadıktan sonra kampanya yeniden geldi ama bu sefer 0.42 oranla. 0.42'yle 500 liralık alışveriş yaptıktan sonra ikinci siparişte oran kaça çıkıyor bilen var mı?

Selamlar, yeni wincredit sisteminde 2. siparişe 1,03% jeton verdiği için eskisi gibi ilk siparişi iptal edip sadece 1000TL harcayan oldu mu? Muhtemelen çalışır ve eski wincreditten farkı kalmaz fakat bunu yapınca wincrediti hesaptan alırlar mı bilemiyorum, deneyen varsa sonuçları yazabilir mi
ilk siparişi iptal edersen +10 jeton da iptal oluyor ve ikinci siparişte +10 jetonu alamıyorsun. dolayısıyla sadece %1,03 ile 20 jetonu 1000 lira ile tamamlayamazsın..

Ben (kredifırsatı) bu promosyonu da kullanıyorum. 500-600 geri ödüyor. Az önce şöyle teklif geldi. Fakat 1800 ödeme için 2 tane pahalı ürün ekliyorum bu sefer de gümrük limitini aşıyor. Bunu da 2 kere de mi tamamlayacağız acaba ?

Alıntıyı görüntüle
Çözüm bulabildiniz mi? Bana çıkmadı da çıkarsa bilgim olsun diye. Benim tüm hesaplar sahra çölü oldu.

Minimum sepet olmadan alışveriş deneyen var mı yakın zamanda? Google alışveriş ile olan eskiden kullandığım yöntemi uygulayamadım

Temu cazibesini kaybetti. Valhala!nın müjdelediği etkinliklerde gelmedi sanırım. Ya da bana denk gelmiyor. Wincredit çöpe döndü. İlk siparişe 0,42 - ikinci siparişe 0,92 veriyor. Anlamsız bir etkinlik. Kargocular bile söylüyor. Son bir aydır taşıdıkları temu kargosu çok büyük oranda azalmış

Wincredit kampanyaları artık çok değişken gelmeye başladı bazen bonusu vergi dahil tutardan veriyor bazen ürün fiyatından veriyor. Şuan iki hesabımda kullandıklarımdan birisi 1000 tl lik olan iptal yöntemiyle bonus yeterli gelmiyor. O yüzden 500 tl lik iki sipariş veriyorum öyle tamamlanıyor 1000 tl kredi veriyor. Diger hesabımda 600 tl lik kampanya var 625 tl lik ürün alıncada onda bonus tamamlanıyor o hesapta vergi dahil fiyattan hesaplıyor bonusu ama 1000 tl değil 600 tl kredi veriyor.

Wincredit kampanyaları artık çok değişken gelmeye başladı bazen bonusu vergi dahil tutardan veriyor bazen ürün fiyatından veriyor. Şuan iki hesabımda kullandıklarımdan birisi 1000 tl lik olan iptal yöntemiyle bonus yeterli gelmiyor. O yüzden 500 tl lik iki sipariş veriyorum öyle tamamlanıyor 1000 tl kredi veriyor. Diger hesabımda 600 tl lik kampanya var 625 tl lik ürün alıncada onda bonus tamamlanıyor o hesapta vergi dahil fiyattan hesaplıyor bonusu ama 1000 tl değil 600 tl kredi veriyor.
o kampanyanın şartları ne hocam yüzde kaç veriyor iade

Ben (kredifırsatı) bu promosyonu da kullanıyorum. 500-600 geri ödüyor. Az önce şöyle teklif geldi. Fakat 1800 ödeme için 2 tane pahalı ürün ekliyorum bu sefer de gümrük limitini aşıyor. Bunu da 2 kere de mi tamamlayacağız acaba ?

Alıntıyı görüntüle
1 adet pahalı ürün gerisini de yerli ürün ile tamamlarsan sorun olmuyor

Geri