TEMU 1000 TL Kredi - Benzeri Kampanyalar

temu led ışık yazıp alışveriş kısmına basıp orda ki ürünlere tıklayıp sipariş veriliyordu
fakat 1 haftadır olmuyor.Önerebileceğiniz başka bir yöntem var mı?

Temu benim için bitmiştir.
Kupon uygulayınca 550 liralık ürünü alabilmem için. Kupon hariç tutar 550tl olarak harcamamı istiyor. Aldığım ürünler ufak tefek şeylerdi zaten. R.I.P

temu led ışık yazıp alışveriş kısmına basıp orda ki ürünlere tıklayıp sipariş veriliyordu
fakat 1 haftadır olmuyor.Önerebileceğiniz başka bir yöntem var mı?
Maalesef bendede çalışmıyor.

Minimum sepet tutarını aşmak için şunu yapıyorum artık:

Arama yap, alışveriş kısmına git, ürünü sepete ekle, o ürünü bulunduran bir sepeti satın al.

Eğer reklamdaki ürünü almazsanız sepet tutarı için bekletiyor. Sıkıntı şu ki her zaman istediğiniz şeyi reklama düşürmek zor. Ben artık uğraşmayı kestim. En son alt limitsiz 2 3 tane 300 kupon vardı, onları da kullandım.

Seni tanımak güzeldi temu. Elveda

Minimum sepet tutarını aşmak için şunu yapıyorum artık:

Arama yap, alışveriş kısmına git, ürünü sepete ekle, o ürünü bulunduran bir sepeti satın al.

Eğer reklamdaki ürünü almazsanız sepet tutarı için bekletiyor. Sıkıntı şu ki her zaman istediğiniz şeyi reklama düşürmek zor. Ben artık uğraşmayı kestim. En son alt limitsiz 2 3 tane 300 kupon vardı, onları da kullandım.

Seni tanımak güzeldi temu. Elveda
Nasıl bir arama

@valhalla temu kampanya ekibine dedi ki şu musluğu kısın elimizdeki malı satamıyoruz millet ayıktı 1000 lira wincredit işini, bi de şu biri yazmıştı 1000 liralık alışverişi 50 defa 1 kuruşa getiren eleman falan derken tüm kampanyalar bitti. hesaplarımın adını atsam bana musluğu açsana hocam. valla beş kuruşsuz kaldım, sokakta yatmama ramak kaldı.

@valhalla temu kampanya ekibine dedi ki şu musluğu kısın elimizdeki malı satamıyoruz millet ayıktı 1000 lira wincredit işini, bi de şu biri yazmıştı 1000 liralık alışverişi 50 defa 1 kuruşa getiren eleman falan derken tüm kampanyalar bitti. hesaplarımın adını atsam bana musluğu açsana hocam. valla beş kuruşsuz kaldım, sokakta yatmama ramak kaldı.
40 defa faydalandım :) Ayıp olmasın diye çok cüzi bir rakam da harcadım.

Şu an wincredit kampanyasıyla alışverişe devam ediyorum da claimcredit'te vergi dahil 2100 civarı alışverişe 1560 kredi iadesi kampanyası geldi. Claimcredit'i kullansam wincredit'in bir daha gelmeme ihtimali var mı?

50-60 defa kullananlar sağolsun wincredit bitti bu kadar da aç gözlü olmayın be
Temu uygulama da bildirim ile kullanmasını teşvik ediyor. Yani alan memnun, satan memnun. Sen hangi sıfatla konuşuyorsun insanlara aç gözlü diyorsun hadsiz

Geri