MustafaaY
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 688
teşekkürler bunu bilsem dün pelta alırdım
teşekkürler bunu bilsem dün pelta alırdım
Hocam Asus kampanyası Eylüle kadar devam ediyor. İncehesap zaten neredeyse her hafta Peltayı koyuyor gaming gecesine. Birde bu hafta Peltanın fiyatı yüksekti. 3 hafta önce 5.176 liraya koydular. Yani fırsatı kaçırmışsın gibi düşünme bence. Ama kişisel fikrimi sorarsan 4300 e Pelta almak yerine bütçen varsa 6700 e Delta 2 almak çok daha mantıklı.teşekkürler bunu bilsem dün pelta alırdım
6700 çok aşıyor normalde nova 5 düşünüyordum pelta aklımı çeldi tek sorunum kafa badı ayarının olmaması kafam küçük olduğu için büyük gelirni diye kararsız kaldım.Hocam Asus kampanyası Eylüle kadar devam ediyor. İncehesap zaten neredeyse her hafta Peltayı koyuyor gaming gecesine. Birde bu hafta Peltanın fiyatı yüksekti. 3 hafta önce 5.176 liraya koydular. Yani fırsatı kaçırmışsın gibi düşünme bence. Ama kişisel fikrimi sorarsan 4300 e Pelta almak yerine bütçen varsa 6700 e Delta 2 almak çok daha mantıklı.
Valla hocam benim anladığım kadarıyla kafan büyükse sorun olabiliyor pelta. Elastik bandının ayar kısmı varmış o yüzden sorun olmaz diye düşünüyorum.6700 çok aşıyor normalde nova 5 düşünüyordum pelta aklımı çeldi tek sorunum kafa badı ayarının olmaması kafam küçük olduğu için büyük gelirni diye kararsız kaldım.
Önerinizle gözümü açtığınız için teşekkür ederim. 3k kupon verdiler. B850 kart bakacağımwifi şart ise yapacak bir şey yok. aslında hepsiburadaya şikayet edersen yardımcı olabilirler sonuçta satıcı hepsiburada ve başlıkta wifi olduğu yazıyor.
Güle güle kullanın hocam. Bu tarz konularda acımayın. Başlıkta eksik veya hatalı bir şey yazıyorsa direkt iletişime geçince yardımcı oluyorlar.Önerinizle gözümü açtığınız için teşekkür ederim. 3k kupon verdiler. B850 kart bakacağım
Daha evvel 1 kere rx 9060 xt 8gb reaper koymuşlardı. İyi seri bir rx 9060 xt ye 19.000 verilir ama sonrasında saçma oluyor rtx 5060 ti 16gb daha mantıklı.Asus tuf 9060xt sağlam indirime girerse alınır yoksa 21k pahalı bu kart için
Bence gereksiz hocam 20 bin tl ye ekran kartı nedir millet asgari ücret mi bassın buna. Ülke ekonomik olarak evet kötü ancak firmalar da bunu fırsat bilip kafasına göre zam yapıyor. Mesela vatan dün 21400 olan tuf 9060xt yi bugün 25000 yapmış bunun neresi mantıklı? Veya dün 21700 olan nitro+ 9060xt bugün 23700Daha evvel 1 kere rx 9060 xt 8gb reaper koymuşlardı. İyi seri bir rx 9060 xt ye 19.000 verilir ama sonrasında saçma oluyor rtx 5060 ti 16gb daha mantıklı.
Vatan zaten piyasanın çok daha üstünde fiyatları olan bi firma. İndirim falan olmadıkça alan olmuyor. Sadece piyasayı bilmeyen insanlar, vatana güvenip alıyorlar. Onun dışında az çok araştıran biri almaz. Msrp’de veya onun %10 daha fazlasına sattanlar olduğu sürece ben bi sorun görmüyorum.Bence gereksiz hocam 20 bin tl ye ekran kartı nedir millet asgari ücret mi bassın buna. Ülke ekonomik olarak evet kötü ancak firmalar da bunu fırsat bilip kafasına göre zam yapıyor. Mesela vatan dün 21400 olan tuf 9060xt yi bugün 25000 yapmış bunun neresi mantıklı? Veya dün 21700 olan nitro+ 9060xt bugün 23700