Ana Konu Gaming Gecesi Ortak Yardımlaşma Ve Danışma Konusu

Hocam nerdeyse oynadığım çok güncel bir oyun yok. Genelde minecraft assetto corsa compozitione ve birde forza tarzı oyunlar oynuyorum genelde. Son çıkar oyunlarında en yüksek değilde yüksek ayarlarda oynasam yeter. Çünkü zaten gtx950m li laptoptan gecicem. Ha derseniz 9060xt 16gb varken bu oynadığın oyunlara rağmen 5060 alınmaz. O zaman şu sisteme bakabilirim. Birde bunun kaça düşmesi gerekir alınabilir olması için?
https://www.incehesap.com/meder-gold-tavsiye-sistem-fiyati-83138/ birde fiyat farkı çokmuş. 5060 28 lere düşecek muhtemelende 9060xt 37k imis.
O 9060 XT sistem tahmini 32.999 TL olacak. Gayet iyi alınır. Bu listeleme nasıl yapılıyor bilen yok mu?

Öyle bir ihtimalde sizce hangisi mantıklı olur hocam ramlerin?
IMG_3073.webp

Bu ikisinden biri seçilmeli.

Teknoloji yüzünden aklım hala 5060da hocam. O tahmini kac olur mesela 26-28 olursa aradaki farka değer mi?
Hocam AMD teknolojileri çok gelişti ve DLSS vb. VRAM kullanımını düşürmüyor. Çoğu oyun firması bu teknolojilere güvenip optimize edilmemiş oyun çıkartıyor. Sonra olan şey VRAM hatası.

Hocam AMD teknolojileri çok gelişti ve DLSS vb. VRAM kullanımını düşürmüyor. Çoğu oyun firması bu teknolojilere güvenip optimize edilmemiş oyun çıkartıyor. Sonra olan şey VRAM hatası.
Anladım hocam ama benim daha monitör almam lazım. :/ kasada 33k lara çıkamam gibi maalesef. 5060lı sistem 26 27 lere düşerse üstüne 5-6klık monitör alıcam ancak kurtarıyor. :( her şeye rağmen o kadar farka değer mi? Birde monitör önerebilir misiniz?

Anladım hocam ama benim daha monitör almam lazım. :/ kasada 33k lara çıkamam gibi maalesef. 5060lı sistem 26 27 lere düşerse üstüne 5-6klık monitör alıcam ancak kurtarıyor. :( her şeye rağmen o kadar farka değer mi? Birde monitör önerebilir misiniz?
Evet değer. Bütçeniz artabilirse sistem + monitör bütçeniz kaç olur?

Geri