Pc ekran kartini gormuyor yardim

ceassar

80+
Reaksiyon skoru
59
Arkadaşlar ryzen 5 5600g islemci var yeni ekran kartı aldım ancak yeni ekran karrini kullaniyor mu emin değilim bu fotodan şüphelendim biraz böyle gozukmesi normal mi paylasilan ön bellegi kapatamadim bir türlü

Ekler

• IMG-20250802-WA0001.webp
    IMG-20250802-WA0001.webp
    270.8 KB · Hit: 19
Arkadaşlar ryzen 5 5600g islemci var yeni ekran kartı aldım ancak yeni ekran karrini kullaniyor mu emin değilim bu fotodan şüphelendim biraz böyle gozukmesi normal mi paylasilan ön bellegi kapatamadim bir türlü
kullanıyordur model vs tanımışsa, oyunlarda vs. bak bu değerlere masaüstünde çok belli olmaz

Hocam lolde bu sekilde gozukuyor gpu kisminda 9060xt yazmadigi için emin olamadim

Ekler

• IMG-20250802-WA0003.webp
    IMG-20250802-WA0003.webp
    483.9 KB · Hit: 17
drivri güncelle yada kuru denetim masasından kart gozukuyormu bak
Hocam driverini indirdim goruntu bagdastirici da rx 9060xt yaziyor yukariya loldeko msi afterburner degerlerini de attim gpuda 9060xt yazmadigi için emin olamadim fotoya bakabilirmisiniz ekran gpu sicakligina 45 diyor islemcininkini kullansa sanki daha fazla olurdu sicaklik degeri zaten

Hocam driverini indirdim goruntu bagdastirici da rx 9060xt yaziyor yukariya loldeko msi afterburner degerlerini de attim gpuda 9060xt yazmadigi için emin olamadim fotoya bakabilirmisiniz ekran gpu sicakligina 45 diyor islemcininkini kullansa sanki daha fazla olurdu sicaklik degeri zaten
hocam olumsuz yönden bakmayın model iyi soğutuyor da olabilir ama kullanıyorsa tanımış demektir kartı

Yani ekran karti takili ve monitorun kablsou ekran kartina takiliyken ekran karti haric neyi kullanmasini bekliyorsunuz ben anlamiyorum

hocam olumsuz yönden bakmayın model iyi soğutuyor da olabilir ama kullanıyorsa tanımış demektir kartı
Işte hocam GPU1 yazan yerde sicaklik 45.Yeni ekran kartini kullanmiyor olsa islemcininkini kullanacagi için daha yuksek bir sicaklik değeri olurdu o yüzden kullaniyor herhalde diye dusunuyorum.Baska oyunda test etme sansimda yok pcde oyun yok internete de bagli degilim şu an o yuzden anlayamadim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yani ekran karti takili ve monitorun kablsou ekran kartina takiliyken ekran karti haric neyi kullanmasini bekliyorsunuz ben anlamiyorum
Hocam test edebilecegim tek oyun loldu lolde islemci agirlikli oyun oldugu icin fps degerleri cok da degismedi gibi oldu pcden de çok anlamiyorum acaba dedim kullanmiyormudur

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,402
Üyeler
183,112
Son üye
Heroes & Villains
Geri