Yenilenmiş IPhone X alınır mı?

Reaksiyon skoru
53
IPhone X'in tasarımını ve ekranını beğeniyorum , fiyat olarak da makul seviyede , oyun oynamıyorum , kamerası da bence hoş sizce yenilenmiş olarak alınır mı?

Hocam yenilenmiş yerine temiz güzel ikinci el bakarsan hem daha uyguna bulursun hem de dolandırılma riskin azalır.

IPhone X'in tasarımını ve ekranını beğeniyorum , fiyat olarak da makul seviyede , oyun oynamıyorum , kamerası da bence hoş sizce yenilenmiş olarak alınır mı?
İphone da güncellemesi bitmiş telefon alınmaz ios de uygulama desteği hemen kesiliyor whatsapp bile şimdiden min ios 15.1 istiyor, se2 altına bakma ya da ikinci el S21fe yönel derim her konuda daha üstüne ekran kamera pil vs.

Hocam yenilenmiş yerine temiz güzel ikinci el bakarsan hem daha uyguna bulursun hem de dolandırılma riskin azalır.
Getmobilden almayı düşünüyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İphone da güncellemesi bitmiş telefon alınmaz ios de uygulama desteği hemen kesiliyor whatsapp bile şimdiden min ios 15.1 istiyor, se2 altına bakma ya da ikinci el S21fe yönel derim her konuda daha üstüne ekran kamera pil vs.
IPhone çok daha stabil hocam , ayrıca kamera olarak S21 fe den daha iyi

alınmaz

yenilenmiş telefon birazda şans işi dostum mümkünse 0 yada 2.el az kullanılmış temiz al yenilnmişler restore edilip tamir görüp satışa çıkıyor ama her yenilenmiş telefon temiz olmuyor içini açsan kim bilir ne işlemler yapılmış oluyor cihaza kimisi iyi kimisi vasat ötesi oluyor

Getmobilden almayı düşünüyorum

IPhone çok daha stabil hocam , ayrıca kamera olarak S21 fe den daha iyi
Değil :D X dedigin telefon 2017 çıkışlı benim iş telefonum iphone 12, s21 fe 12 den bile iyi çekiyor x nasıl daha iyi ceksin? 21 fe 13 ile 12 arasında bir telefondur almak istemiyorsan başka ama gercekler bu söyleyeyim.

X kullanıyorum sakın alma

Değil :D X dedigin telefon 2017 çıkışlı benim iş telefonum iphone 12, s21 fe 12 den bile iyi çekiyor x nasıl daha iyi ceksin? 21 fe 13 ile 12 arasında bir telefondur almak istemiyorsan başka ama gercekler bu söyleyeyim.
21fe kullandım teleskopluğu dışında + göremedim sattım zaten 6 ay kullanıp x var şuan önceden 13pm vardı tekrar 15pm veya 16 alacağım Zamzung kullanılmaz

hocam 21fenin pili daha iyi demişsiniz exynos işlemcilerin sorununu bilmiyor musunuz 4-5 saat ekran süresi alıyordum 21fe de x ile 6.5 saat alıyorum ama eskidi artık alınmaz

İnstagrama girince birde bu sıcakta ellerin terden suya döner. Kuzenim telefoncudan X aldı İnstagrama girince ısınıyordu hayvan gibi. Benim XR da ısınıyor ama çok çok az. Zaten kuzenimin X i aynı gün kapandı bir dahada açılmadı. Kesinlikle X alınmaz. OYUN oynamıyorsan ve kamerayla çok fazla işin yoksa 120HZ android bir telefon al. Benim önerim Tabii ki GM24 PRO müthiş bir ekranı ve 120HZ i var.

X kullanıyorum sakın alma

21fe kullandım teleskopluğu dışında + göremedim sattım zaten 6 ay kullanıp x var şuan önceden 13pm vardı tekrar 15pm veya 16 alacağım Zamzung kullanılmaz

hocam 21fenin pili daha iyi demişsiniz exynos işlemcilerin sorununu bilmiyor musunuz 4-5 saat ekran süresi alıyordum 21fe de x ile 6.5 saat alıyorum ama eskidi artık alınmaz
21fe sadece exynos yok Sd888 olandan bahsetmistim. Sonuçta fiyatı itibari ile konusuyoruz yoksa 24/25 ultra varken de 16pm ekranı bile kötü geliyor insana 100 binlik olup güneşte yansıyan ekranı var değil mi? belki 17 de onu duzeltirler

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,351
Üyeler
183,416
Son üye
TheEgE4
Geri