Steam'den oyun alınca fazla komisyon kesiyor neden?

Reaksiyon skoru
11
Arkadaşlar steam'de yaz indirimlerinden birkaç oyun alıyorum ödemeyi yapıcam fakat çok komisyon kesiyor bunu engellemenin yolu yok mu ?

Eğer maddi durumunuz yoksa 60 TL'ye 5 oyunlu paylaşımlı hesap alabilirsiniz ben steam dolara geçtiğinden beri hikayeli oyunları paylaşımlı oynuyorum artık hem virüs riski yok hem cebime para kalıyor

15 dolarlık oyun alıyorum 6 dolar komisyon kesiyor.
çok fazla itemsatış gibi sitelere bak key satan sitelere
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Eğer maddi durumunuz yoksa 60 TL'ye 5 oyunlu paylaşımlı hesap alabilirsiniz ben steam dolara geçtiğinden beri hikayeli oyunları paylaşımlı oynuyorum artık hem virüs riski yok hem cebime para kalıyor
oynadığınız yine korsan ayrıca doğru siteyi kullanırsanız virüs yemezsiniz

15 dolarlık oyun alıyorum 6 dolar komisyon kesiyor.
steam cüzdana bakiye ekle orda o kadar kesmiyor niye sende bu kadar fazla kesiyor direkt karttan oyun alma cüzdana bakiye ekle 15 dolar

çok fazla itemsatış gibi sitelere bak key satan sitelere

oynadığınız yine korsan ayrıca doğru siteyi kullanırsanız virüs yemezsiniz
siteyle uğraşamam steamin koyduğu bir teknoloji bizde kullanıyoruz parasını verip torrentten iyidir

knk maddi durumdan değil bankaların cebine gitmesin istiyorum. hem oyuna veriyorum birde bankaya niye vereyim

steam cüzdana bakiye ekle orda o kadar kesmiyor niye sende bu kadar fazla kesiyor direkt karttan oyun alma cüzdana bakiye ekle 15 dolar

siteyle uğraşamam steamin koyduğu bir teknoloji bizde kullanıyoruz parasını verip torrentten iyidir
torrent bir indirme aracı bir korsan aracı değli 1.cisi 2.olarakta steamin koyduğu bir teknoloji değil bu oynadığın yine korsan genelde çalınmış hesaplar oluyor bazı büyük mağazalar bir tek kendi hesaplarını kullanıyor

eğer cüzdana 15 dolar ekleyince fazla keser mi o şekilde. o zaman öyle yapayım

eğer cüzdana 15 dolar ekleyince fazla keser mi o şekilde. o zaman öyle yapayım
Hocam güvenilir bir e-pin sitesinden steam cüzdan kodu da alabilirsin. Bynogame öneririm. Üzerine ufak bir kar payı koyuyor sadece.
Mesela 20$lık cüzdan bakiyesine 40TL kar payı koyuyor.

Hocam güvenilir bir e-pin sitesinden steam cüzdan kodu da alabilirsin. Bynogame öneririm. Üzerine ufak bir kar payı koyuyor sadece.
Mesela 20$lık cüzdan bakiyesine 40TL kar payı koyuyor.
hocam peki site güvenilir midir ?

Geçen attim 15 dolara 640 TL mi ne aldı karttan cüzdana eklerken

Geri