ArthurMorgan1
80+
- Reaksiyon skoru
- 11
Arkadaşlar steam'de yaz indirimlerinden birkaç oyun alıyorum ödemeyi yapıcam fakat çok komisyon kesiyor bunu engellemenin yolu yok mu ?
15 dolarlık oyun alıyorum 6 dolar komisyon kesiyor.Bankalar acımasız. Dolar kurunu çok yüksek çekiyorlar maalesef.
çok fazla itemsatış gibi sitelere bak key satan sitelere15 dolarlık oyun alıyorum 6 dolar komisyon kesiyor.
oynadığınız yine korsan ayrıca doğru siteyi kullanırsanız virüs yemezsinizEğer maddi durumunuz yoksa 60 TL'ye 5 oyunlu paylaşımlı hesap alabilirsiniz ben steam dolara geçtiğinden beri hikayeli oyunları paylaşımlı oynuyorum artık hem virüs riski yok hem cebime para kalıyor
steam cüzdana bakiye ekle orda o kadar kesmiyor niye sende bu kadar fazla kesiyor direkt karttan oyun alma cüzdana bakiye ekle 15 dolar15 dolarlık oyun alıyorum 6 dolar komisyon kesiyor.
siteyle uğraşamam steamin koyduğu bir teknoloji bizde kullanıyoruz parasını verip torrentten iyidirçok fazla itemsatış gibi sitelere bak key satan sitelere
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
oynadığınız yine korsan ayrıca doğru siteyi kullanırsanız virüs yemezsiniz
knk maddi durumdan değil bankaların cebine gitmesin istiyorum. hem oyuna veriyorum birde bankaya niye vereyimEğer maddi durumunuz yoksa 60 TL'ye 5 oyunlu paylaşımlı hesap alabilirsiniz ben steam dolara geçtiğinden beri hikayeli oyunları paylaşımlı oynuyorum artık hem virüs riski yok hem cebime para kalıyor
torrent bir indirme aracı bir korsan aracı değli 1.cisi 2.olarakta steamin koyduğu bir teknoloji değil bu oynadığın yine korsan genelde çalınmış hesaplar oluyor bazı büyük mağazalar bir tek kendi hesaplarını kullanıyorsteam cüzdana bakiye ekle orda o kadar kesmiyor niye sende bu kadar fazla kesiyor direkt karttan oyun alma cüzdana bakiye ekle 15 dolar
siteyle uğraşamam steamin koyduğu bir teknoloji bizde kullanıyoruz parasını verip torrentten iyidir
Bakiye ekleyerek çözebilirsin hocam o durumuknk maddi durumdan değil bankaların cebine gitmesin istiyorum. hem oyuna veriyorum birde bankaya niye vereyim
eğer cüzdana 15 dolar ekleyince fazla keser mi o şekilde. o zaman öyle yapayımsteam cüzdana bakiye ekle orda o kadar kesmiyor niye sende bu kadar fazla kesiyor direkt karttan oyun alma cüzdana bakiye ekle 15 dolar
siteyle uğraşamam steamin koyduğu bir teknoloji bizde kullanıyoruz parasını verip torrentten iyidir
Hocam güvenilir bir e-pin sitesinden steam cüzdan kodu da alabilirsin. Bynogame öneririm. Üzerine ufak bir kar payı koyuyor sadece.eğer cüzdana 15 dolar ekleyince fazla keser mi o şekilde. o zaman öyle yapayım
hocam peki site güvenilir midir ?Hocam güvenilir bir e-pin sitesinden steam cüzdan kodu da alabilirsin. Bynogame öneririm. Üzerine ufak bir kar payı koyuyor sadece.
Mesela 20$lık cüzdan bakiyesine 40TL kar payı koyuyor.
![]()
Steam Cüzdan Kodu Satın Al - ByNoGame
ByNoGameden Steam cüzdan kodu satın al, oyun keyfini artır. Hızlı ve güvenli alışverişin adresi, uygun fiyatlar!www.bynogame.com