Hangi klavye alınır?

Markuzz

80+
Reaksiyon skoru
1
Merhabalar, ben şu klavyeler arasında kaldım;
En sonuncusu da güzelmiş. Hangisini önerirsiniz?

Son düzenleme:

Bununla W60 arasında bir fark var mıdır? Çünkü W60 rengi çok hoşuma gitmişti.

Merhabalar, ben şu klavyeler arasında kaldım;
En sonuncusu da güzelmiş. Hangisini önerirsiniz?
G75 manyetik degil, rapid trigger vs. yok yani.

madlions klavye alma. Mchose tokatlar

wraith fason urun satiyor kalitesini bilmiyorum adam gibi test yapan birini bulamadim, bende almayi dusunuyorum kitsune versyonundan

wraith fason urun satiyor kalitesini bilmiyorum adam gibi test yapan birini bulamadim, bende almayi dusunuyorum kitsune versyonundan
Kitsune versiyonu stoğu bitmiş diye duydum. İnşallah stoğa tekrar gelir. Ve benim hoşuma şu mavi olanı gitmişti.

Kitsune versiyonu stoğu bitmiş diye duydum. İnşallah stoğa tekrar gelir. Ve benim hoşuma şu mavi olanı gitmişti.

ilk çıktığında almıştım isterseniz satabilirim 2. el ama zaten çok yeni ürün hiç bir sıkıntısı da yok

Ben daha çok hikayeli oyunlar oynuyorum ve hardcore fps oyuncusu değilim. Mekanik olsa bile sıkıntı olur mu ? Keşke w60 kablosuz olsaydı. Kablosuz olduğu için G75 hoşuma gitti.

Ben daha çok hikayeli oyunlar oynuyorum ve hardcore fps oyuncusu değilim. Mekanik olsa bile sıkıntı olur mu ? Keşke w60 kablosuz olsaydı. Kablosuz olduğu için G75 hoşuma gitti.
Sikinti olmaz da hareket etmenin onemli oldugu her turlu oyunda acik ara performans farki var.

Mario oynarken bile fark edilir yani. Oynadigin oyuna bagli.

Genelde mekaniklerin sesi daha iyi oluyor ve daha dayanikli oluyorlar, tercih meselesi

Geri