tekno_dahisi
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 3,075
Maylo Mandalina Kokulu Çek Kullan Puf Mendil 150 Yaprak
en az 2 adet alınabiliyor ):Maylo Mandalina Kokulu Çek Kullan Puf Mendil 150 Yaprak
Gerçekten sıkı forum takipçisi ve kullanıcısıysan hepsiburada premium, amazon prime, trendyol, pazarama vb platformalara yıllık varsa yıllık aylık varsa aylık üye olmak iyi olur. Bu tür fırsatlarda kampanyalardan faydalanabilirsin.Hepsiburada Premium yok ve 50 tl kargo ücreti alıyor...
Ben de forum takip edip üyelikleri bedava alıyorum sonra da böyle indirimlere bakıyorum işteGerçekten sıkı forum takipçisi ve kullanıcısıysan hepsiburada premium, amazon prime, trendyol, pazarama vb platformalara yıllık varsa yıllık aylık varsa aylık üye olmak iyi olur. Bu tür fırsatlarda kampanyalardan faydalanabilirsin.
Bir zamanlar bizimde bitmişti. Sorun değil. Cashback veren yer ile uyguna çözersin. Üye olurken bile ya banka kampanyası cashback vb ile uyguna ya da bedava alıyoruz. Yani bağımlılık yapıyor bir ürünü o fiyattan asla almamak. İlla bir yolunu bulup daha uyguna alabiliyorsun. Üyelikmiş ürünmüş vb hiç fark etmiyor.Ben de forum takip edip üyelikleri bedava alıyorum sonra da böyle indirimlere bakıyorum işte
İşin kötü yanı her zaman üyeliği bedavaya getiremiyorum mesela şuan Amazon Prime eksik 6 ay vermişlerdi bitti.
Hepsi var zaten hocam. Bir tek Hepsiburada Premium yok.Gerçekten sıkı forum takipçisi ve kullanıcısıysan hepsiburada premium, amazon prime, trendyol, pazarama vb platformalara yıllık varsa yıllık aylık varsa aylık üye olmak iyi olur. Bu tür fırsatlarda kampanyalardan faydalanabilirsin.
En önemlisi aslında. Bunu da çözmelisin.Hepsi var zaten hocam. Bir tek Hepsiburada Premium yok.
Bende öyle yapıyordum fakat dediğin gibi şu an pek öyle bir fırsat yok.Ben de forum takip edip üyelikleri bedava alıyorum sonra da böyle indirimlere bakıyorum işte
İşin kötü yanı her zaman üyeliği bedavaya getiremiyorum mesela şuan Amazon Prime eksik 6 ay vermişlerdi bitti.
Zaten hep öyle yaptım ben de.Bir zamanlar bizimde bitmişti. Sorun değil. Cashback veren yer ile uyguna çözersin. Üye olurken bile ya banka kampanyası cashback vb ile uyguna ya da bedava alıyoruz. Yani bağımlılık yapıyor bir ürünü o fiyattan asla almamak. İlla bir yolunu bulup daha uyguna alabiliyorsun. Üyelikmiş ürünmüş vb hiç fark etmiyor.