ölücüadam42
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 588
Lga1700den devam bence iş yapabilecek çok işlemci var ikinci elde 12400f'ler 3000tl altına düşüyor
Lol harici birşeyler oynuyorsunuzdur yoksa o sistemin tatmin etmemesi gibi bi durum Soz konusu olamaz.Lol falan oynuyorum
Cok azda olsa fps drop yemeye basladimLol harici birşeyler oynuyorsunuzdur yoksa o sistemin tatmin etmemesi gibi bi durum Soz konusu olamaz.
Fps drop'un sebebi işlemcinizin ısınması olabilir arkada gereksiz sistemi kullanan bir yazılım olabilir üstüne bide son gelen güncellemelerle oyunun optimizasyonunu yerlebir ettiler üst seviye sisteme sahip olan adam bile 80-90 oynayabiliyor ki bunu arkadaşlardan görüp şahit oldum.Cok azda olsa fps drop yemeye basladim
Termal macununu değiştirmeyi deneyeceğimFps drop'un sebebi işlemcinizin ısınması olabilir arkada gereksiz sistemi kullanan bir yazılım olabilir üstüne bide son gelen güncellemelerle oyunun optimizasyonunu yerlebir ettiler üst seviye sisteme sahip olan adam bile 80-90 oynayabiliyor ki bunu arkadaşlardan görüp şahit oldum.
Öncelikle afterburner üzerinden sıcaklıklara bakın anormal bir durum varsa değiştirin.Termal macununu değiştirmeyi deneyeceğim
Biraz fazla suredir degistirmedim oneriniz varmi termal macun icinÖncelikle afterburner üzerinden sıcaklıklara bakın anormal bir durum varsa değiştirin.
bütçenizi söyleyin ona göre önereyim.Biraz fazla suredir degistirmedim oneriniz varmi termal macun icin
Aklimda pek bir butce yok uzun omurlu olsun yeter her zaman degistirmeye vakit bulamiyorumbütçenizi söyleyin ona göre önereyim.
dostum bu herif bir cacik bilmiyor kurdugu 1 tane dogru cumle yokbu sistem 5 yıl öncenin dip seviyesi
bu günün orta seviyesi
amd9800x3d- 6000mhz cl30 expo Ram, b850m anakart, rtx 5060ti veya rtx5070ti orta seviyedir
fiyat olarak 50-70 bin toplarsın
elindeki hurdayıda 15 satarsın
bu sistem ile devam ediceksen sıfır 14400f + 2.elden rtx 4070 + rami 32 ye çıkarıp alıp devam edebilrisiniz çok büyük masraf olmadan devam edersinizİ3 12100f
Rtx 3060
H610m-k
16gb ram
Var neyi degistirmem gerekiyor
bu sistemle lol oynarsanız 10 yıl boyunca parça değiştirmenize gerek yok sadece termal macun bakımlarını yapsınız yeterLol falan oynuyorum